6 654769 Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 16 4 Eylül 2023 #1 Az önce zor bir Clutch attım olmadığını bilerek bir umut soruyorum Maçın tekrarını veya rauntu izleyebileceğim bir program var mı? Editlicem. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2023
Az önce zor bir Clutch attım olmadığını bilerek bir umut soruyorum Maçın tekrarını veya rauntu izleyebileceğim bir program var mı? Editlicem.
LittleGuy Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 1.608 Makaleler 30 Çözümler 4 Yer İstanbul 4 Eylül 2023 #2 İzlenmez.
Efe Kaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 2.121 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #3 Ygt.667 dedi: Az önce zor bir Clutch attım olmadığını bilerek bir umut soruyorum Maçın tekrarını veya rauntu izleyebileceğim bir program var mı? Editleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Insights Capture tarzı uygulamalar oyunu kaydetmenize yarıyor ve performans düşüklüğü yapmıyor. Onu kullanabilirsiniz. Ama önceki maçları maalesef göstermez.
Ygt.667 dedi: Az önce zor bir Clutch attım olmadığını bilerek bir umut soruyorum Maçın tekrarını veya rauntu izleyebileceğim bir program var mı? Editleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Insights Capture tarzı uygulamalar oyunu kaydetmenize yarıyor ve performans düşüklüğü yapmıyor. Onu kullanabilirsiniz. Ama önceki maçları maalesef göstermez.
T Turkish Delight Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 3.864 Makaleler 1 Çözümler 14 4 Eylül 2023 #4 Maalesef izleyemezsin ama belli program ile artık kayıt almaya başlayabilirsin.