Valorant maça giriş ekranında geç yükleniyor

SmeeD1

Decapat
Daha fazla  
Merhaba oyun ajan seçerken çok kasıyor FPS'yi 30 yaptım ama yine aynı ajan seçerken 0 yazınca donuyor, 2 3 dk sonra geliyor daha sonra maça giriş ekranında bazen kalıyor adamların sesi geliyor, 2 3 dk sonra geliyor arkadaşım RAM değiş dedi ne yapmalıyım? 1 2 raunt sonraa giriyorum hep daha önce int cafede de yaşamıştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba oyun ajan seçerken çok kasıyor FPS'yi 30 yaptım ama yine aynı ajan seçerken 0 yazınca donuyor, 2 3 dk sonra geliyor daha sonra maça giriş ekranında bazen kalıyor adamların sesi geliyor, 2 3 dk sonra geliyor arkadaşım RAM değiş dedi ne yapmalıyım? 1 2 raunt sonraa giriyorum hep daha önce int cafede de yaşamıştım.

Oyun SSD'ye mi kurulu?

Oyun SSD'ye mi kurulu?

Hard disk var ona kuruludur herhalde.

PC özellikleriniz nedir?
Gtx 1050
İnten pentium g4600
6 gb ram
1 tb harddisk

Garip bir olay. Ben ajan değiştirme ekranında ekstra FPS alıyorum. Yani üzgünüm ancak PC'niz yetersiz kalmış Valorant'a.

Hocam oyunda 150 FPS bile alıyorum beni düşündüren de bu neden ajan seçerken takılıyor yoksa rahat rahat oynuyorum 0 drop.

Mecbur işlemci SSD ve RAM alacağım sanırım o zaman düzelir herhalde
Tek sıkıntı kasa çok eski takmayı bilmiyorum 😅

RAM ve SSD değiştirmeyi dene bende de oluyordu ayrıca düzenli olarak temizle.

Hard disk var ona kuruludur herhalde.

GTX 1050.
İnten Pentium G4600.
6 GB RAM.
1 TB hard disk.

Hocam oyunda 150 FPS bile alıyorum beni düşündüren de bu neden ajan seçerken takılıyor yoksa rahat rahat oynuyorum 0 drop.

Mecbur işlemci SSD ve RAM alacağım sanırım o zaman düzelir herhalde.
Tek sıkıntı kasa çok eski takmayı bilmiyorum 😅

Büyük bir ihtimalle harddiskde kurulu diyedir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı