Valorant maçlara geç giriliyor

ezelaaa

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci AMD A8-7650K Radeon R7, 10 Compute Cores 4C+6G 3.30 GHz
Takılı RAM 8.00 GB
Depolama 466 GB HDD Hitachi HDT721050SLA360
Grafik Kartı AMD Radeon(TM) R7 Graphics (1005 MB)
Sistem Türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci
Merhaba, ben Valorant'ta bugün maça girdim spıke hücum girdim ve 5 dakika filan bekledim ve bir baktım maç bitmiş ve uyarı yedim. Karakter seçme ekranından sonra bir ekran gelmiyor karakter seçme ekranında kalıyor çözüm nedir?

Bu betadan beri olan bir bug düzeltemediler bir. Maça bazen giremiyorsun o ekran kalıyorsun ama oyun seni girdi sayıyor. Çözüm oyundan çıkıp hızlıca tekrar girmek.

İnternet kafeye gittiğim zaman orada hemen giriyor sistemden dolayı olabilir mi?

İnternet kafeye gittiğim zaman orada hemen giriyor sistemden dolayı olabilir mi?

Bir de ilk oyunu açarkende bayağı bekliyorum.

Bu betadan beri olan bir bug düzeltemediler bir. Maça bazen giremiyorsun o ekran kalıyorsun ama oyun seni girdi sayıyor. Çözüm oyundan çıkıp hızlıca tekrar girmek.

Hocam dediğinizi yaptım fakat 1-4 kaybediyorduk sonrasında 13:11 oldu ama neyse. Oyun zaten geç açıldığı için bayağı bekledim durum bu.

Hocam geçtiğimiz abbys güncellemesinde maçtan atma ve girmeme sorunu vardı ancak bu düzeldi ki orada maça hiç girilmiyordu. Rekabetçi oyunlara haritaya geç girmenin genellikle sebebi diskin performans sorunu olmasıdır. Özellikle okuma yazma hızı düşen ya da istikrarsızlaşan diskler bu soruna yol açar, haritanın geç yükleniyor olması hem maça geç bağlanmaya hem de oyun içinde de yer yer kaplamaların yüklenememesine yol açar.

Ne yapabilirim çözüm için?

Sürekli çok geç giriyorsa pingin fazladır. Hiç girmiyorsa dediğim gibi bugdur.

Pingim 6.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…