Valorant maçlara geç giriliyor

ezelaaa

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci AMD A8-7650K Radeon R7, 10 Compute Cores 4C+6G 3.30 GHz
Takılı RAM 8.00 GB
Depolama 466 GB HDD Hitachi HDT721050SLA360
Grafik Kartı AMD Radeon(TM) R7 Graphics (1005 MB)
Sistem Türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci
Merhaba, ben Valorant'ta bugün maça girdim spıke hücum girdim ve 5 dakika filan bekledim ve bir baktım maç bitmiş ve uyarı yedim. Karakter seçme ekranından sonra bir ekran gelmiyor karakter seçme ekranında kalıyor çözüm nedir?

Valorant ayarlarına gidin.
Video sekmesinin altında Genel'e gidin.
FPS değerini 30 veya 60 ile sınırlayın.

Olmazsa C sürücüsünden Riot Games klasörüne gidip valorant>live klasörüne gidip manifest_debugfiles_win64 dosyasını silip bilgisayarı yeniden başlatın.

Olmazsa C sürücüsünden Riot Games klasörüne gidip valorant>live klasörüne gidip manifest_debugfiles_win64 dosyasını silip bilgisayarı yeniden başlatın.

Hocam 60 FPS sabitledim yine geç açıldı. Şimdi bu yazdığınızı deneyeceğim fakat ceza yedim.

Hard disk eskimi hocam? Eski ise ondanda kaynaklı olabilir.

Hitachi gibi bir şeydi.

HardDisk eskimi hocam? Eski ise ondanda kaynaklı olabilir.

Hocam bir de silince ne değişecek.

Son düzenleme:
Hocam 60 FPS sabitledim yine geç açıldı. Şimdi bu yazdığınızı deneyeceğim fakat ceza yedim.

Hitachi gibi bir şeydi.

Eki Görüntüle 2244005

Hocam bir de silince ne değişecek.

İnternette öyle gördüm bende aynı sorunu yaşadım hangi olur bilmiyorum ben hepsini yapıp denemiştim çözüldü.

Sorun çözüldü mü kardeşim.

Sorun çözüldü mü kardeşim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…