KaanGvn Centipat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 373 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2025 #1 Hesabımı satıyorum Poligon'da denemek istedi herhangi bir risk var mı? Sonuçta Skype yayınında yapacağız.
Hesabımı satıyorum Poligon'da denemek istedi herhangi bir risk var mı? Sonuçta Skype yayınında yapacağız.
Yubuss Decapat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 386 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2025 #2 KaanGvn dedi: Hesabımı satıyorum Poligon'da denemek istedi herhangi bir risk var mı? Sonuçta Skype yayınında yapacağız. Genişletmek için tıkla... Hocam ikinci el araba mı alıyor niye denemek istiyor hesabı? Muhtemelen bir scam yöntemidir bulaşmayın. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Şubat 2025 Artı 0 Eksi
KaanGvn dedi: Hesabımı satıyorum Poligon'da denemek istedi herhangi bir risk var mı? Sonuçta Skype yayınında yapacağız. Genişletmek için tıkla... Hocam ikinci el araba mı alıyor niye denemek istiyor hesabı? Muhtemelen bir scam yöntemidir bulaşmayın.
bdxmrz Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.267 Çözümler 29 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2025 #3 Sanmam, çıkış yap diye bir buton olması lazım, oradan deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
A Ahmet06han Kilopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 6.635 Makaleler 1 Çözümler 84 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600 / Xfx Rx 6600 xt / B450m pro m2 Max / 600W psu / 512Gb ssd / Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 13 Şubat 2025 #4 bdxmrz dedi: Sanmam, çıkış yap diye bir buton olması lazım, oradan deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Sanirim soru sorun olursa adami hesaptan cikartabilir mi onu soruyor. Alici istemezse. Artı 0 Eksi
bdxmrz dedi: Sanmam, çıkış yap diye bir buton olması lazım, oradan deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Sanirim soru sorun olursa adami hesaptan cikartabilir mi onu soruyor. Alici istemezse.
bdxmrz Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.267 Çözümler 29 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2025 #5 Ahmet06han dedi: Sanirim soru sorun olursa adami hesaptan cikartabilir mi onu soruyor. Alici istemezse. Genişletmek için tıkla... Evet, tüm hesaplardan çıkış yapma diye bir buton var. Giriş yapanları direkt atıyor, sonra şifreyi değiştirir. Veya değişirse bidahaki girişinde giremez. Artı 0 Eksi
Ahmet06han dedi: Sanirim soru sorun olursa adami hesaptan cikartabilir mi onu soruyor. Alici istemezse. Genişletmek için tıkla... Evet, tüm hesaplardan çıkış yapma diye bir buton var. Giriş yapanları direkt atıyor, sonra şifreyi değiştirir. Veya değişirse bidahaki girişinde giremez.