Valorant mağazasına nereden bakılır?

AYT Matematik

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar kısaca başlıktaki gibi bir sorun yaşıyorum ve bunu nasıl çözebilirim? Bazı uygulamalar var fakat güvenilir mi söyler misiniz? Hesabımda az çok skin mevcut o yüzden.

Arkadaşlar kısaca başlıktaki gibi bir sorun yaşıyorum ve bunu nasıl çözebilirim? Bazı uygulamalar var fakat güvenilir mi söyler misiniz? Hesabımda az çok skin mevcut o yüzden.

Telefondan bakacağım diyorsan 1,2 uygulama var onlarda şifre istiyor güvenilir mi bilmem.

Explorant sitesinden bakabilirsin kendim de orayı kullanıyorum.

Konuyu anlamadım telefondan bakmak isterseniz vshop Play Store'a bakın var mı yok mu yoksa gidin Google'dan APK indirin vshop iyidir.

Bu tür uygulamalar var ama şifreni isteyecekler. Ben güvenmem yerinde olsam.

Valorant store viewer ve vshop var valorant store viewer güvenli ama vshop için aynı şeyi söyleyemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…