D DanoneReis Zeptopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Kadın 24 Mayıs 2021 #1 Başlıktaki gibi.
Keenact Kilopat Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 953 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #2 Omen (!)
FlexR Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 3.957 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #3 DanoneReis dedi: Başlıktaki gibi. Genişletmek için tıkla... Bende bir zamanlar Omen mainliyordum, bence Jett, Sova, Viper olabilir.
DanoneReis dedi: Başlıktaki gibi. Genişletmek için tıkla... Bende bir zamanlar Omen mainliyordum, bence Jett, Sova, Viper olabilir.
Yagmo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2019 Mesajlar 1.231 Çözümler 2 24 Mayıs 2021 #4 Bu nasıl soru hocam?
Keenact Kilopat Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 953 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #5 Sanırım arkadaşın demek istediği Omen mainim ama birisi omen aldığımda ne almalıyım yada alabilirim demek istemiş doğru mu ?
Sanırım arkadaşın demek istediği Omen mainim ama birisi omen aldığımda ne almalıyım yada alabilirim demek istemiş doğru mu ?
C charger1 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #6 Viper? Bizim takıma Viper lazım. Önemli karakter.
HalePlace Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 2.086 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #7 DanoneReis dedi: Başlıktaki gibi. Genişletmek için tıkla... Viper.
D DanoneReis Zeptopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Kadın 24 Mayıs 2021 #8 Keenact dedi: Sanırım arkadaşın demek istediği Omen mainim ama birisi omen aldığımda ne almalıyım yada alabilirim demek istemiş doğru mu ? Genişletmek için tıkla... Evet Çok alınan bir karakter HalePlace dedi: Viper. Genişletmek için tıkla... PPekisadece viper mı? HalePlace dedi: Viper. Genişletmek için tıkla... Pekisadece viper mı? HalePlace dedi: Viper. Genişletmek için tıkla... Pekisadece viper mı?
Keenact dedi: Sanırım arkadaşın demek istediği Omen mainim ama birisi omen aldığımda ne almalıyım yada alabilirim demek istemiş doğru mu ? Genişletmek için tıkla... Evet Çok alınan bir karakter HalePlace dedi: Viper. Genişletmek için tıkla... PPekisadece viper mı? HalePlace dedi: Viper. Genişletmek için tıkla... Pekisadece viper mı? HalePlace dedi: Viper. Genişletmek için tıkla... Pekisadece viper mı?
AkınC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 3.205 Makaleler 6 Çözümler 9 Yer The Netherlands 24 Mayıs 2021 #9 Viper ile iyi iş çıkarırsınız. Birazcık lineup ve setup ezberi, o kadar .
Rasim Kayrak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 2.041 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer 5391AA Netherlands Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ben mezun oldum la 24 Mayıs 2021 #10 Başlıktan hiçbir şey anlamadım. Bu nasıl bir Türkçe. Sanırım maini Omen olan biri başka ne oynayabilir tarzı bir soru sormuşsunuz. Eğer line-up öğrenirseniz Viper oynayabilirsiniz. Yoksa Killjoy oynayabilirsiniz.
Başlıktan hiçbir şey anlamadım. Bu nasıl bir Türkçe. Sanırım maini Omen olan biri başka ne oynayabilir tarzı bir soru sormuşsunuz. Eğer line-up öğrenirseniz Viper oynayabilirsiniz. Yoksa Killjoy oynayabilirsiniz.