3 312971 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.985 Makaleler 4 Çözümler 19 27 Ağustos 2021 #11 makn dedi: Spray makrosu falana yok sadece tuşa tıkladığım zaman arka arkaya 20 kere tıklıyor. Rampage smx R-44 kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi Vanguard gibi bir anti-cheat'a sahip bir oyunda kullanılması saçma olur.
makn dedi: Spray makrosu falana yok sadece tuşa tıkladığım zaman arka arkaya 20 kere tıklıyor. Rampage smx R-44 kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi Vanguard gibi bir anti-cheat'a sahip bir oyunda kullanılması saçma olur.
stalist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.927 Çözümler 17 28 Ağustos 2021 #12 Bloody ile spray makrosu yapıyorum. Ban yemiyorum 3 senedir CS:GO'da kullanıyorum. Kendi yazılımı ise sorun yok.
Bloody ile spray makrosu yapıyorum. Ban yemiyorum 3 senedir CS:GO'da kullanıyorum. Kendi yazılımı ise sorun yok.
Aliersal1 Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 257 Çözümler 1 30 Ağustos 2021 #13 Bu işin kralı Bloody'dir. Logitech, Razer boş. Bloody yazılımı ile sekmeyi yok edersin. Logitech ve Razer'de ise sekmeyi hafifletirsin (hiçbir işe yaramaz kısacası.) Sekmeme için arıyorsanız Bloody mouse Alın.
Bu işin kralı Bloody'dir. Logitech, Razer boş. Bloody yazılımı ile sekmeyi yok edersin. Logitech ve Razer'de ise sekmeyi hafifletirsin (hiçbir işe yaramaz kısacası.) Sekmeme için arıyorsanız Bloody mouse Alın.