bozocecen Centipat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2021 #1 Merhaba. 3 4 gündür Valorant oynarken mapte kırıklar olusmaya basladı, sürekli yanıp sönüyor. Oyundaki bütün grafik ayarlarını denedim düzelmedi. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (2).png 3 MB · Görüntüleme: 55 Son düzenleyen: Moderatör: 25 Kasım 2021
Merhaba. 3 4 gündür Valorant oynarken mapte kırıklar olusmaya basladı, sürekli yanıp sönüyor. Oyundaki bütün grafik ayarlarını denedim düzelmedi.
NotLikeThis Nanopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 667 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Kasım 2021 #2 bozocecen dedi: Merhaba. 3 4 gündür Valorant oynarken mapte kırıklar olusmaya basladı, sürekli yanıp sönüyor. Oyundaki bütün grafik ayarlarını denedim düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Sistem özelliklerinizi yazar mısınız, monitörünüze kadar? Artı 0 Eksi
bozocecen dedi: Merhaba. 3 4 gündür Valorant oynarken mapte kırıklar olusmaya basladı, sürekli yanıp sönüyor. Oyundaki bütün grafik ayarlarını denedim düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Sistem özelliklerinizi yazar mısınız, monitörünüze kadar?