Valorant mı CS 2 mi?

Kral_ama

Centipat
Yer
Adana
Daha fazla  
Sizce Valo mu CS 2 mi ben karar veremedim, ama denemek için CS 2 kullanmaktayım.

Valorant şuan daha iyi gibi geliyor.

CS:GO ilk geldiğinde kimse beğenmiyor 1.6 ya devam ediyordu güncellemelerde düzeltilerek oynanır hale gelmişti. CS2 de de aynı şey olacak o yüzden şu anlık Valorant

Bence ikisi de farklı deneyim sunuyor ve ikisi de iyi. Valorant'daki yetenekler ve ajan farklılıkları oyunu renklendirip farklı boyut eklerken CS 2'nin atmosferi, mekanikleri ve vuruş hissiyatı gerçekçi bir deneyim sunuyor. Dönem dönem o anki moda göre kişiden kişiye değişebilecek cevap ama şuan benim için Valorant oynamak daha eğlenceli.

Bir Valorant oyuncusu olarak CS der geçerim Valorant kadar bozuk bir oyun yok.

Valorant bana daha zevkli geliyor çünkü içinde karakterlere has özel animasyonlu efektli özellikleri var ve bu oyuna aşırı daha fazla zevk katıyor bu tarz şeyler o yüzden ben ya Valorant ya da Apex Legends oynarım ancak bu tarz şeyleri sevmeyen oyundan direk nefret eder. CS2 ise daha realistic bir açı sağlıyor. Anlık oyuncu istatistiği olarak ise Valorant genellikle katlarca fark atıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…