glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.338 Makaleler 1 Çözümler 34 Yer Türkiye 24 Ekim 2021 #1 CS'te iyiyim fakat Valorant'a gelince iş bozuluyor ama Valorant'a geçmek istiyorum. Hangisine geçeyim-kalayım sizce?
CS'te iyiyim fakat Valorant'a gelince iş bozuluyor ama Valorant'a geçmek istiyorum. Hangisine geçeyim-kalayım sizce?
Shura_Sama019 Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 578 Çözümler 1 24 Ekim 2021 #2 glikojen dedi: CS'te iyiyim fakat Valorant'a gelince iş bozuluyor ama Valorant'a geçmek istiyorum. Hangisine geçeyim-kalayım sizce? Genişletmek için tıkla... İkisini de oynayın çok mu zor hocam.
glikojen dedi: CS'te iyiyim fakat Valorant'a gelince iş bozuluyor ama Valorant'a geçmek istiyorum. Hangisine geçeyim-kalayım sizce? Genişletmek için tıkla... İkisini de oynayın çok mu zor hocam.
B Bleaker Hectopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 462 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2021 #3 Sana bağlı hangisini beğeniyorsan ona geç bu konuda yardımcı olabileceğimizi sanmıyorum.
E Ed1tH Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 4.870 Çözümler 40 24 Ekim 2021 #4 Hangisinden keyif alıyorsanız onu oynayın ben 2'sini de oynuyorum 2'sinden de keyif alıyorum.
U uri_hunter Attopat Katılım 21 Ekim 2021 Mesajlar 92 Çözümler 1 24 Ekim 2021 #5 glikojen dedi: CS'te iyiyim fakat Valorant'a gelince iş bozuluyor ama Valorant'a geçmek istiyorum. Hangisine geçeyim-kalayım sizce? Genişletmek için tıkla... Valorant benim gözümde CS:GO'nun çakması.
glikojen dedi: CS'te iyiyim fakat Valorant'a gelince iş bozuluyor ama Valorant'a geçmek istiyorum. Hangisine geçeyim-kalayım sizce? Genişletmek için tıkla... Valorant benim gözümde CS:GO'nun çakması.
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.338 Makaleler 1 Çözümler 34 Yer Türkiye 24 Ekim 2021 #6 Bleaker dedi: Sana bağlı hangisini beğeniyorsan ona geç bu konuda yardımcı olabileceğimizi sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... İkisini de beğeniyorum fakat işler karışıyor o noktada. Shura_Sama019 dedi: İkisini de oynayın çok mu zor hocam. Genişletmek için tıkla... Evet çünkü profesyonelleşiyorum. İkisi zor geliyor.
Bleaker dedi: Sana bağlı hangisini beğeniyorsan ona geç bu konuda yardımcı olabileceğimizi sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... İkisini de beğeniyorum fakat işler karışıyor o noktada. Shura_Sama019 dedi: İkisini de oynayın çok mu zor hocam. Genişletmek için tıkla... Evet çünkü profesyonelleşiyorum. İkisi zor geliyor.
B Bleaker Hectopat Katılım 4 Eylül 2021 Mesajlar 462 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2021 #7 uri_hunter dedi: Valorant benim gözümde CS:GO'nun çakması. Genişletmek için tıkla... 2 oyun da birbirinden tamamen farklı bence
uri_hunter dedi: Valorant benim gözümde CS:GO'nun çakması. Genişletmek için tıkla... 2 oyun da birbirinden tamamen farklı bence
E Ed1tH Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 4.870 Çözümler 40 24 Ekim 2021 #8 glikojen dedi: İkisini de beğeniyorum fakat işler karışıyor o noktada. Evet çünkü profesyonelleşiyorum. İkisi zor geliyor. Genişletmek için tıkla... O ZamanBence CS:GO.
glikojen dedi: İkisini de beğeniyorum fakat işler karışıyor o noktada. Evet çünkü profesyonelleşiyorum. İkisi zor geliyor. Genişletmek için tıkla... O ZamanBence CS:GO.
H HooDue Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 1.983 Makaleler 1 Çözümler 11 24 Ekim 2021 #9 Bir haritada 1000 saat birbirinizi öldürmek ne kadar keyifli?
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.338 Makaleler 1 Çözümler 34 Yer Türkiye 24 Ekim 2021 #10 HooDue dedi: Bir haritada 1000 saat birbirinizi öldürmek ne kadar keyifli? Genişletmek için tıkla... Çok keyifli.
HooDue dedi: Bir haritada 1000 saat birbirinizi öldürmek ne kadar keyifli? Genişletmek için tıkla... Çok keyifli.