Normelde zaten insanlarla uğraşıyoruz. Bir de oyunlarda uğraşmak mı? Kalsın. Online oyunlar bana göre bir mastürbasyon gibi. Sadece kişi kendini tatmin ediyor ve bu yüzden online oyunları bırakmak zordur.
Bu konu hakkında elimden geldiğince objektif olmaya çalışacağım çünkü CS:GO yu uzun süre oynadım, tadını aldım, sıkıldım ve bıraktım. Öncelikle e-spor düşünülüyorsa CS:GO da bu saatten sonra bir yerlere gelmek zor olur. Ayrıca şöyle bir karşılaştırma yapabilirim. İki oyun temelde aynı ama bir o kadar da farklılar. İçerik bakımından Valorant çok daha çeşitli olduğu için oynanışa renk getiriyor ve uzun vadede çok daha eğlenceli olacağına inanıyorum.
Normelde zaten insanlarla uğraşıyoruz. Bir de oyunlarda uğraşmak mı? Kalsın. Online oyunlar bana göre bir mastürbasyon gibi. Sadece kişi kendini tatmin ediyor ve bu yüzden online oyunları bırakmak zordur.
Siz de onlardan biri olduğunuzu gösterdiniz Egonuzu tatmin etmeye devam edin. Fikir belirtmek ne zamandan beri boş oldu? Belki de boş olan sizin fikirlere saygı duymamanızdır.
Siz de onlardan biri olduğunuzu gösterdiniz Egonuzu tatmin etmeye devam edin. Fikir belirtmek ne zamandan beri boş oldu? Belki de boş olan sizin fikirlere saygı duymamanızdır.