Valorant mı CS:GO mu?

Oyuncuyu mükemmel derecede tatmin eden bir vuruş hissi var yürüdüğünde yürüdüğünü hissediyorsun Valorant'ta o his çok az ayrıca Valorant'ta çoğu CS:GO silah sekme özellikleri aynı yıllardır aynı silah sekme dinamikleri varsa iyi demektir.

CS:GO daha iyi ama Valorant daha oynanabilir. Yani ben şu an CS:GO oynayıp hilelere rage atacağıma Valorant oynayıp toksiklik yapan trollere rage atarım. CS:GO hileleri düzeltene kadar Valoranta devam.

CS:GO daha iyi ama Valorant daha oynanabilir. Yani ben şu an CS:GO oynayıp hilelere rage atacağıma Valorant oynayıp toksiklik yapan trollere rage atarım. CS:GO hileleri düzeltene kadar Valoranta devam.
Cs oynamayı düşünüyorsanız prime alıcaksınız yoksa hileler var diye söylenmenin bi anlamı yok prime csgoda 300-400 saatim var 1 kere bile hile gelmedi.

Cs oynamayı düşünüyorsanız prime alıcaksınız yoksa hileler var diye söylenmenin bi anlamı yok prime csgoda 300-400 saatim var 1 kere bile hile gelmedi.
250 liraya CS oynamayı düşünmüyorum. Anti-hile sistemini güncellemek yerine sadece çok para verenler oynarsa hile olmaz mantığıyla düşünen şişko Gabe N.'e para kazandırmıyorum. Siz oynayın kendi tercihiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…