Valorant mı CS:GO mu?

Kişisel tercih. Birde skinlerin neden bozuk olduğunu anlamadım.

CS:GO'da efekt olmasa bile skinler aşırı güzel. Skinlerin kusursuzluğu animasyon eksiğini kapatıyor. Alacaksın eline AWP containment Breach'i uff.

Hocam dediğim gibi bu kişiye özel bir şey. Ben burada “cs skinleri çöp Valorant skinleri varken” gibi bir şey demek istemedim. İki oyunun skinleride hoşuma gidiyor fakat bence efektler hafif tatlı duruyor.

@461988, efektlere bir şey demiyorum ama CS gibi bir oyunda zaten efekt yakışmazdı, çünkü gerçekçi.

Haklısınız hocam. Gerçekçi bir oyuna efektler yakışmıyor.

CS:GO'da mermiler gitmiyor gib Valorant'ta daha isabetli ve nereye gidiyor anlıyorum. Ayrıca o dım dım dım dıııım dıdımdım sesleri çok heyecanlı yapıyor ace atmayı
O 64 tickrate'den dolayı. Ama Valorant sunucuları 128 tickrate olmasına rağmen mermilerin gitmediği çok an oluyor. İki oyununda problemi.

O 64 Tickrate'den dolayı. Ama Valorant sunucuları 128 tickrate olmasına rağmen mermilerin gitmediği çok an oluyor. İki oyununda problemi.

Hayır genel olarak sıkıyorum iz miz çıkmadığından nereye gittiği belli olmuyor ben zaten özel serverlarda 128 tick oynuyorum CS.

Knockout City ayrı bir oyun ustam.

CS:GO'nun eski bir oyun olmasından dolayı Valorant'ın daha iyi olduğunu söylemiştim ama fikrimi değiştim. Valorant'ta birisine o maçı kazandırıyorum, ben olmasam maçı kaybedecek. Tekrardan aynı takıma düşüyoruz ve kötü oynadığım için ana avrat sövüyor. Ulan adama maçı kazandırdığımı ne ara unuttu acep? Sırf üç beş puan için insanların dinî değerlerine, ailesine küfür edebilecek varlıklar bunlar. Hiç küfür ederken karşıdaki insanın psikolojisini nasıl etkileyeceğini düşünmüyorlar. Ayrıca küfür edince ne kazanıyorsun ki? Kötü oynayan birine küfür ettiğin için insan oynayacaksa bile oynayası gelmiyor, daha da kötü oynamaya başlıyor. Hepsini geçtim, bu oyunu oynuyorsan eğlenmek için oynuyorsun, eğlenmek için yaptığın bir şeyde küfür etmenin lüzumu yok. Zaten sadece rank kasmak için oynuyorsan Allah şifa versin. Valorant'ın bu yüzsüz, aşağılık kitlesi yüzünden oyun oynanacak hâlde değil. CS:GO da eski olduğu ve çok hile olduğu için oynanmaz ama CS:GO yeni bir oyun olsaydı kesinlikle CS:GO daha iyi olurdu. Kısacası ikisi de değil. Call of Duty oynamanı öneririm, küfür yok, Türk yok, troll yok, oyunda herkesin amacı eğlenmek. İlla bu ikisinden birini oynayacaksan da CS:GO oyna, psikolojini bozmaya değmez.

Son düzenleme:

Ya o konuda haklısın ama Riot buna çalışıyor ( örneğin alarm bot sistemi ) mute atıp geçince sövenlere mis gibi oluyor. Ya da premate ile oynayınca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…