Valorant mı CS:GO mu?

Tr serveri olmaması iyi bir şey mi ?

Bence FPS türü oyunlarda bu grafikler hoş değil. Minecraft çok alakasız.

Türkiye sunucusu gelse kitlesi daha kötü olacak çünkü.
Ben o anlamda demedim zaten valo grafiklerine pastel dediği için bende öyle bir örnek yaptım

CS:GO önceden hile sıkıntısının olmadığı, insanların rahatlıkla erişebildiği bir oyundu. Şimdi ise parasına asla değmeyecek ve hileden geçilmeyecek bir oyun. Ayrıca oyunun en çok oynandığı yerlerden biri Türkiye olmasına rağmen bir Türkiye sunucusu bile yok.

VALORANT'ta ise iyi bir hile koruması var, ücretsiz bir oyun ve sunucu sistemi güzel. Ayrıca karakterlerin özellikleri oyunu eğlenceli yapıyor, tabii ki arada bir rage geçirdiğimiz oluyor.

Csgo paralı değil

Aimin kötüyse CS:GO'da tutunman mümkün değil çünkü gerçekten yetenek isteyen bir oyun. Yıllardır aynı rankta oynayanlar var. Valorant ise tam olarak aime dayalı bir oyun değil bu yüzden farklı oyun stratejileri ile de oyunda yer edinebiliyorsun hitap ettiği kişi sayısı bu yüzden daha fazla. CS:GO sadece Valorant değil bu tarz oyunların çoğuna yol gösteren oyun olmuştur.
Valve hilelere karşı yapıcı önlemler alabilseydi dünyada en çok oynanan ve ve uzun ömürlü oyunu olabilirdi. CS:GO denildiğinde akla ilk olarak hilenin geliyor olması şu anda Valorant'ın bu kadar oyuncusu olmasıyla doğrudan alakalıdır. Türkiye'de hikayeli bireysel oyunlar değil MMORPG ve rekabete dayalı FPS oyunları daha çok seviliyor. Tüm bunlara ek olarak sistem gereksinimlerine göz önünde bulundurduğumuz zaman Valorant'ın şu anda favori olmasını normal karşılıyorum.

Haklısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…