Valorant mı CS2 mi?

Valorant çok çocuksu geliyor. Rekabetçi bir oyun oynayacak olsam CS2'yi tercih ederdim.

Dün adamın kafasına Dust 2'de mid de avp ile vurdum kan çıktı, kafası oynadı ama ben öldüm. Sinir hastası olmak için birebir.

Dün adamın kafasına Dust 2'de mid de avp ile vurdum kan çıktı, kafası oynadı ama ben öldüm. Sinir hastası olmak için birebir.
O mevzu subtick yüzünden yaşanıyor. Siz yine de tüm hasar ve ölüm tahminlerini ayarlardan kapatın. Pingleriniz arasında fark varsa da yine yaşanabilir bu durum. Yüksek ihtimalle önümüzdeki güncellemelerde düzelecek.

Dedikleriniz kapalı hocam. Ping'de genelde 50 maksimum 60 oluyor. Dediğiniz gibi güncellemeleri bekleyeceğiz mecbur.

Dedikleriniz kapalı hocam. Ping'de genelde 50 maksimum 60 oluyor. Dediğiniz gibi güncellemeleri bekleyeceğiz mecbur.
Maalesef bu durum CSGO'da da vardı fakat bu kadar çok değildi. Profesyonel arenadaki maçlara baktığımızda, oyunlar LAN üzerinden oynandığı için çok daha iyi hissettiriyor ve gözüküyor. (1-2 örnek dışında.)

Valorant'ın kitlesi çok kötü CS2'nin kendisi. CSGO olsaydı gözüm kapalı CS derdim de eskiden GO oynayıp CS2'yi sevmek büyük marifet bence. Kafa dağıtmak için gireceksen ikisi de olur rekabetçi oynayacaksan hiçbirini oynama bence.

Tam olarak bu. Monitörü yumruklayasım geliyor bunlar oldukça.

Hocam CS2, çıktığından beri çok gelişti. İlk hali rezaletti fakat şuan gayet iyi durumda. (Yukarıda bahsettiğim konular hariç.) Cache ve Cobblestone haritaları da geri gelecek. Heyecanlandırıyor şahsen beni her oynayışımda.

Bana kalırsa rekabetçi oyunlarından uzak kalmanız bir süre belki yüzüne bakmazsınız fakat işin sonunda FPS rekabetçi aşkı olacak gibi geliyor. Herkes gider zamanla bu seferlik siz gidin birazcık kafanızı dinleyin . CS ve Valorant için demiyorum genelleme yaparaktan sinir stres ve en üzücüsü hile hurda kullanıp oyununu zehir etmesi hele o smurfum globalim radyantım efsaneyim şampiyonum vs komik geliyor . Hile kullanmayıp gerçekten eliyle emeğiyle oynayanlara saygım sonsuzdur.

2 yıl önce Valorant güzeldi. Şuan CS 2 tabii ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…