Valorant mı yoksa CS2 mi?

BADİ_1

Centipat
Makaleler
2
Öncelikle herke merhaba. Ben genelde Single Player oyunlar oynamayı tercih eden biriyim ama şu sıralar FPS oyunlarına merak salmaya başladım fakat bir sorun var, benim aimim iyi değil ve oyun arkadaşı da bulamıyorum. Ben önceki zamanlarda az bir şey Valorant oynamıştım hatta para bile yatırdım fakat şu toksik veletlerin hakaretleri yüzünden sinirden oyunu silmiştim. CS2'ye geldiğimiz zaman orada da çok fazla hile var diyorlar. Sizce hangisini oynamalıyım. CS2 mi yoksa Valorant mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle herke merhaba. Ben genelde Single Player oyunlar oynamayı tercih eden biriyim ama şu sıralar FPS oyunlarına merak salmaya başladım fakat bir sorun var, benim aimim iyi değil ve oyun arkadaşı da bulamıyorum. Ben önceki zamanlarda az bir şey Valorant oynamıştım hatta para bile yatırdım fakat şu toksik veletlerin hakaretleri yüzünden sinirden oyunu silmiştim. CS2'ye geldiğimiz zaman orada da çok fazla hile var diyorlar. Sizce hangisini oynamalıyım. CS2 mi yoksa Valorant mı?

İkisi de kanser eder. Daha olgun insanların olduğu oyunlara yönel. R6 gibi, başta çok zorlar ama aşırı zevk alırsın alıştıkça.

Overwatch 2 deneyebilirsin aimin çok iyi değilse. Şu sıralar Marvel Rivals onun yerini alıyor. Nispeten aim istemeyen karakterler mevcut bu oyunlarda. Ama CS mi Valorant mı diyorsan ikisi arasında tarz farkı var. Hangi tarzı seviyorsan hangi görsellerden hoşlanıyorsan onu seçmelisin bence.

Valorant'ı Immortal, CS'de ise Faceit 10 level'a kadar oynadım, açık ara kesinlikle CS tarafına yönelmeni tavsiye ederim. CS tarafında hilesiz smurflere denk gelmeden rekabetçi bir şekilde oynamak istiyorsan Faceit harici(Premier, matchmaking) bir yerde oynamamalısın. CS'nin official rekabetçi modları ile Faceit tarafı bambaşka iki dünya çünkü.

Valorant'ın CS'de ki toxic ve küçük yaş kitleyi tamamen çaldığını düşünüyorum geçtiğimiz yıllara göre özellikle küçük yaş kitlesi çok azaldı. Bu sebeple bu ikili arasında her zaman CS ağır bir şekilde ezer. Alternatif olarak R6, Warzone gibi oyunları denemeni tavsiye ederim.

CS2. En azından geri dönütü sana daha fazla. Kasa vs düşürüp Steam den oyun alabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı