A alanyal7 Kilopat Katılım 23 Temmuz 2019 Mesajlar 540 29 Temmuz 2020 #1 Oyunda konuşurken sesim bazen gidiyor bazen gitmiyor ve cızırtılı oluyor bu neden olabilir? Bu arada Discord'da falan sorun yok ses normal gidiyor.
Oyunda konuşurken sesim bazen gidiyor bazen gitmiyor ve cızırtılı oluyor bu neden olabilir? Bu arada Discord'da falan sorun yok ses normal gidiyor.
Maviares Hectopat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 502 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2020 #2 Mikorofon hassasiyeti ayarlarına bakmayı deneyin Artı 0 Eksi
Lyraess Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2018 Mesajlar 2.200 Makaleler 3 Çözümler 17 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 - RX6700XT - 8x4 3000 MHz Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2020 #3 Valorant henüz yeni bir oyun olduğu için böyle sorunlar normal, aynı sorun bende de var. Maviares dedi: Jak girişlerinde bir sıkıntı olabilir. Ya da mikrofonunuz kalitesizdir Genişletmek için tıkla... Discord'da bir sorun yok demiş adam. Artı 0 Eksi
Valorant henüz yeni bir oyun olduğu için böyle sorunlar normal, aynı sorun bende de var. Maviares dedi: Jak girişlerinde bir sıkıntı olabilir. Ya da mikrofonunuz kalitesizdir Genişletmek için tıkla... Discord'da bir sorun yok demiş adam.
D DwayneDarko Femtopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 19 29 Temmuz 2020 #4 Yanılmıyorsam oyun oynarken cızzzzz diye bir ses geliyor değil mi? Artı 0 Eksi
KS KS A alanyal7 Kilopat Katılım 23 Temmuz 2019 Mesajlar 540 29 Temmuz 2020 #5 hayır ben mikrofon basınca cızırtılı gidiyo veya hiç gitmiyo Artı 0 Eksi
fondo10 Yoctopat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2021 #6 alanyal7 dedi: Oyunda konuşurken sesim bazen gidiyor bazen gitmiyor ve cızırtılı oluyor bu neden olabilir? Bu arada Discord'da falan sorun yok ses normal gidiyor. Genişletmek için tıkla... Kardeşim sorunu çözdün mü bende de aynı sıkıntı oluyor. Oyundaki sesim birden cızırtılı gelmeye başlıyor. Eğer çözdüysen yanıtlarsan sevinirim. Artı 0 Eksi
alanyal7 dedi: Oyunda konuşurken sesim bazen gidiyor bazen gitmiyor ve cızırtılı oluyor bu neden olabilir? Bu arada Discord'da falan sorun yok ses normal gidiyor. Genişletmek için tıkla... Kardeşim sorunu çözdün mü bende de aynı sıkıntı oluyor. Oyundaki sesim birden cızırtılı gelmeye başlıyor. Eğer çözdüysen yanıtlarsan sevinirim.
KS KS A alanyal7 Kilopat Katılım 23 Temmuz 2019 Mesajlar 540 8 Temmuz 2021 #7 fondo10 dedi: Kardeşim sorunu çözdün mü bende de aynı sıkıntı oluyor. Oyundaki sesim birden cızırtılı gelmeye başlıyor. Eğer çözdüysen yanıtlarsan sevinirim. Genişletmek için tıkla... Mikrofondan dolayıymiş değiştirdim düzeldi. Artı 0 Eksi
fondo10 dedi: Kardeşim sorunu çözdün mü bende de aynı sıkıntı oluyor. Oyundaki sesim birden cızırtılı gelmeye başlıyor. Eğer çözdüysen yanıtlarsan sevinirim. Genişletmek için tıkla... Mikrofondan dolayıymiş değiştirdim düzeldi.
AWCİİ Hectopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 252 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2021 #8 fondo10 dedi: Kardeşim sorunu çözdün mü bende de aynı sıkıntı oluyor. Oyundaki sesim birden cızırtılı gelmeye başlıyor. Eğer çözdüysen yanıtlarsan sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun var normalde hiçbir sorun olmamasına rağmen Valorant'a girince sesim cızırtılı olarak gidiyor veya bazen hiç gitmiyor. Artı 0 Eksi
fondo10 dedi: Kardeşim sorunu çözdün mü bende de aynı sıkıntı oluyor. Oyundaki sesim birden cızırtılı gelmeye başlıyor. Eğer çözdüysen yanıtlarsan sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun var normalde hiçbir sorun olmamasına rağmen Valorant'a girince sesim cızırtılı olarak gidiyor veya bazen hiç gitmiyor.
KS KS A alanyal7 Kilopat Katılım 23 Temmuz 2019 Mesajlar 540 25 Ekim 2021 #9 AWCİİ dedi: Bende de aynı sorun var normalde hiçbir sorun olmamasına rağmen Valorant'a girince sesim cızırtılı olarak gidiyor veya bazen hiç gitmiyor. Genişletmek için tıkla... Mikrofonu değiştir kanka benim öyle düzeldi. Artı 0 Eksi
AWCİİ dedi: Bende de aynı sorun var normalde hiçbir sorun olmamasına rağmen Valorant'a girince sesim cızırtılı olarak gidiyor veya bazen hiç gitmiyor. Genişletmek için tıkla... Mikrofonu değiştir kanka benim öyle düzeldi.
AWCİİ Hectopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 252 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2021 #10 alanyal7 dedi: Mikrofonu değiştir kanka benim öyle düzeldi. Genişletmek için tıkla... Şuan da öyle bir şansım yok. Ayrıca hiçbir oyunda sorun çıkartmayan mikrofonumun sadece Valorant'ta sorun çıkarması saçma. Bir oyun için de kulaklık değiştiremem açıkçası. Artı 0 Eksi
alanyal7 dedi: Mikrofonu değiştir kanka benim öyle düzeldi. Genişletmek için tıkla... Şuan da öyle bir şansım yok. Ayrıca hiçbir oyunda sorun çıkartmayan mikrofonumun sadece Valorant'ta sorun çıkarması saçma. Bir oyun için de kulaklık değiştiremem açıkçası.