H Hokkabaz Gibiyim Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 923 Çözümler 2 29 Mart 2022 #1 Normal masaüstüne gelince ses ayalarından microfonu algılıyor ve tanıyor. Sesli aramada falan çalışıyor ama Valorant'ta çalışmıyor. Oyun içi ayları da ellemedim. Bilgisayarı birkaç kez yeniden başlattım. Kulaklığı tak çıkar yaptım ama olmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mart 2022
Normal masaüstüne gelince ses ayalarından microfonu algılıyor ve tanıyor. Sesli aramada falan çalışıyor ama Valorant'ta çalışmıyor. Oyun içi ayları da ellemedim. Bilgisayarı birkaç kez yeniden başlattım. Kulaklığı tak çıkar yaptım ama olmadı.
LAPSEKİLLİ BIG SMOKE Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.700 Makaleler 65 Çözümler 1.044 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2022 #11 @Hokkabaz Gibiyim bir de şunu da dener misiniz? Valorant'ı yönetici olarak çalıştırıp deneyiniz. Artı 0 Eksi
KS KS H Hokkabaz Gibiyim Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 923 Çözümler 2 29 Mart 2022 #12 LAPSEKİLLİ BIG SMOKE dedi: @Hokkabaz Gibiyim bir de şunu da dener misiniz? Valorant'ı yönetici olarak çalıştırıp deneyiniz. Genişletmek için tıkla... En kısa sürede deneyip sonucunu yazacağım. Artı 0 Eksi
LAPSEKİLLİ BIG SMOKE dedi: @Hokkabaz Gibiyim bir de şunu da dener misiniz? Valorant'ı yönetici olarak çalıştırıp deneyiniz. Genişletmek için tıkla... En kısa sürede deneyip sonucunu yazacağım.
LAPSEKİLLİ BIG SMOKE Yottapat! Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.700 Makaleler 65 Çözümler 1.044 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2022 #13 @Hokkabaz Gibiyim tamamdır. Bekliyor olacağım, inşallah sorununuzu çözebiliriz. Artı 0 Eksi
KS KS H Hokkabaz Gibiyim Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 923 Çözümler 2 30 Mart 2022 #14 LAPSEKİLLİ BIG SMOKE dedi: @Hokkabaz Gibiyim tamamdır. Bekliyor olacağım, inşallah sorununuzu çözebiliriz. Genişletmek için tıkla... Malesef hocam hiç bir şekilde düzelmedi. Silip baştan yüklemem lazım. Artı 0 Eksi
LAPSEKİLLİ BIG SMOKE dedi: @Hokkabaz Gibiyim tamamdır. Bekliyor olacağım, inşallah sorununuzu çözebiliriz. Genişletmek için tıkla... Malesef hocam hiç bir şekilde düzelmedi. Silip baştan yüklemem lazım.