2 244012 Hectopat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 3.677 Makaleler 7 Çözümler 9 2 Haziran 2021 #11 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et UbErdoğan dedi: Bir bomba patlatıp cross-platform yaparlarsa kendilerini nasıl bitirdiklerini ne güzel izleriz ama . Genişletmek için tıkla... Wild Rift gibi olacak.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et UbErdoğan dedi: Bir bomba patlatıp cross-platform yaparlarsa kendilerini nasıl bitirdiklerini ne güzel izleriz ama . Genişletmek için tıkla... Wild Rift gibi olacak.
Blondie Decipat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.950 Makaleler 1 Çözümler 5 2 Haziran 2021 #12 244012 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Wild Rift gibi olacak. Genişletmek için tıkla... Wild Rift'in yapısı ve kontrolleri mobile uygun ama Valorant nasıl olur bilmiyorum. Konsolda FPS oyunu oynamaktan bile daha zor mobilde oynamak.
244012 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Wild Rift gibi olacak. Genişletmek için tıkla... Wild Rift'in yapısı ve kontrolleri mobile uygun ama Valorant nasıl olur bilmiyorum. Konsolda FPS oyunu oynamaktan bile daha zor mobilde oynamak.
sleepinnice Centipat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 2.307 Çözümler 9 Yer jett ile dash atıyor. 2 Haziran 2021 #13 Evet, doğrulandı.
muşlukuş42 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 90 2 Haziran 2021 #14 İnşallah gelmez, mobil oyun oynayan 5-10 yaş arasındaki kitlenin oyuna dahil olabilecek olması beni korkutuyor. (5-10 yaş arasındaki kitle derken örnek olarak şu arkadaşlardan bahsediyorum: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et )
İnşallah gelmez, mobil oyun oynayan 5-10 yaş arasındaki kitlenin oyuna dahil olabilecek olması beni korkutuyor. (5-10 yaş arasındaki kitle derken örnek olarak şu arkadaşlardan bahsediyorum: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et )
F fexdef Yoctopat Katılım 5 Nisan 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2022 #15 UbErdoğan dedi: Bir bomba patlatıp cross-platform yaparlarsa kendilerini nasıl bitirdiklerini ne güzel izleriz ama . Genişletmek için tıkla... Aynen yaparlarsa biterler.
UbErdoğan dedi: Bir bomba patlatıp cross-platform yaparlarsa kendilerini nasıl bitirdiklerini ne güzel izleriz ama . Genişletmek için tıkla... Aynen yaparlarsa biterler.
2 244012 Hectopat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 3.677 Makaleler 7 Çözümler 9 9 Nisan 2022 #16 fexdef dedi: Aynen yaparlarsa biterler. Genişletmek için tıkla... Yapmayacaklar.