Valorant mobil nasıl olur?

AkGandalf

Centipat
Daha fazla  
Yakın zamanda Valorant telefonlara gelecek. Ben 1.5 sene önce Valorant PC için hesap açmıştım ve hâlâ oynuyorum. O hesapta birkaç tane skin var. Ben o hesapla Mobile çıkarsa oynayabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yakın zamanda Valorant telefonlara gelecek. Ben 1.5 sene önce Valorant PC için hesap açmıştım ve hâlâ oynuyorum. O hesapta birkaç tane skin var. Ben o hesapla Mobile çıkarsa oynayabilir miyim?
RİOT hesabıyla giriş yapabileceksek oynarsınız bence hocam.

Bunu şuanlık bilemeyiz fakat pek sanmam.

Muhtemelen LoL'deki gibi olur, telefonlara ayrı skinler ayrı özellikler gelir, aynı hesapla bile girseniz 0 seviye olarak başlarsınız gibime geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

LoL-Wild Rift mantığıyla aynı olur. Riot o skinleri size yar etmez.

Skinleri alamazsınız
Ve oyun çok kötü olacak gibime geliyor çünkü Tencent yapıyor büyük ihtimalde çoğu telefonda oyun kasacak Max Tencent optimizasyonu.

PS'deki gibi yapabilirler. Aynı hesap, aynı kaplamalar fakat rütbesiz hesap. Nasıl bir şey olacağını zaman gösterecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…