mamii3456 Centipat Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #1 Valorant Mobile indirmek istiyordum betasını fakat güvenilir mi WeChat veya indirmek için gereken diğer uygulamalar? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Haziran 2025
Valorant Mobile indirmek istiyordum betasını fakat güvenilir mi WeChat veya indirmek için gereken diğer uygulamalar?
Ulubatlı Souness Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 3.210 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #2 mamii3456 dedi: Valorant Mobile indirmek istiyordum betasını fakat güvenilir mi WeChat veya indirmek için gereken diğer uygulamalar? Genişletmek için tıkla... WeChat Çin'in WhatsApp'ı resmen, hatta daha donanımlısı. Diğer uygulamaları bilmem ama WeChat güvenilir.
mamii3456 dedi: Valorant Mobile indirmek istiyordum betasını fakat güvenilir mi WeChat veya indirmek için gereken diğer uygulamalar? Genişletmek için tıkla... WeChat Çin'in WhatsApp'ı resmen, hatta daha donanımlısı. Diğer uygulamaları bilmem ama WeChat güvenilir.
mamii3456 Centipat Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #3 Ulubatlı Souness dedi: WeChat Çin'in WhatsApp'ı resmen, hatta daha donanımlısı. Diğer uygulamaları bilmem ama WeChat güvenilir. Genişletmek için tıkla... WeChat'te hesabım var daha önceden açmışım öyle gidip yüklesem sıkıntı olmaz o zaman çünkü yüklemek için WeChat hesabı olması gerekiyor sanırım
Ulubatlı Souness dedi: WeChat Çin'in WhatsApp'ı resmen, hatta daha donanımlısı. Diğer uygulamaları bilmem ama WeChat güvenilir. Genişletmek için tıkla... WeChat'te hesabım var daha önceden açmışım öyle gidip yüklesem sıkıntı olmaz o zaman çünkü yüklemek için WeChat hesabı olması gerekiyor sanırım
LiXR Decapat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 1.371 Çözümler 11 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6600 Ryzen 5500 16 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Youpıtır Heçkır 18 Haziran 2025 #4 mamii3456 dedi: WeChat'te hesabım var daha önceden açmışım öyle gidip yüklesem sıkıntı olmaz o zaman çünkü yüklemek için WeChat hesabı olması gerekiyor sanırım Genişletmek için tıkla... Evet gerekiyor orjinal yayın bu heralde.
mamii3456 dedi: WeChat'te hesabım var daha önceden açmışım öyle gidip yüklesem sıkıntı olmaz o zaman çünkü yüklemek için WeChat hesabı olması gerekiyor sanırım Genişletmek için tıkla... Evet gerekiyor orjinal yayın bu heralde.
mamii3456 Centipat Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2025 #5 LiXR dedi: Evet gerekiyor orjinal yayın bu heralde. Genişletmek için tıkla... Hocam mesela kayıt felan olduk yani pass çıktı ve kayıt olduk devamı ne nasıl yükleriz
LiXR dedi: Evet gerekiyor orjinal yayın bu heralde. Genişletmek için tıkla... Hocam mesela kayıt felan olduk yani pass çıktı ve kayıt olduk devamı ne nasıl yükleriz
LiXR Decapat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 1.371 Çözümler 11 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6600 Ryzen 5500 16 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Youpıtır Heçkır 18 Haziran 2025 #6 mamii3456 dedi: Hocam mesela kayıt falan olduk yani Pass çıktı ve kayıt olduk devamı ne nasıl yükleriz. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ancak çıktığını düşünmüyorum çıktı diyen herkes gameplay videosu çekiyor daha doğrusu dolandırıcı videosu arkaya video koyup oynuyor gibi yapıyor.
mamii3456 dedi: Hocam mesela kayıt falan olduk yani Pass çıktı ve kayıt olduk devamı ne nasıl yükleriz. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ancak çıktığını düşünmüyorum çıktı diyen herkes gameplay videosu çekiyor daha doğrusu dolandırıcı videosu arkaya video koyup oynuyor gibi yapıyor.
pilatuntaha10 Centipat Katılım 5 Nisan 2024 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2025 #7 @mamii3456 hocam bana referans olur musunuz QR kod okutturmam lazım.