Valorant Mobile nasıl yüklenir?

İşletim sistemi
Android

SPEAZCHY

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD RYZEN 7 5800H RX 6600M 512 GB SAMSUNG SSD
Merhaba arkadaşlar bugün internete birisi Play Store'den Valorant indiriyordu ben nasıl yükleyebilirim?

İnanmayın bu tarz şeylere. PC ile zar zor 50 fps alan var. Telefonla o oyun oynanmaz şu an için. Benzer oyunlar var o oyunları oynayabilirsiniz. Bazılarına kalsa mobilde GTA 5 oynanır.

Şu an galiba kapalı beta tarzı birşeyde ama oyun gerçekten yapılıyor
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İnanmayın bu tarz şeylere. PC ile zar zor 50 fps alan var. Telefonla o oyun oynanmaz şu an için. Benzer oyunlar var o oyunları oynayabilirsiniz. Bazılarına kalsa mobilde GTA 5 oynanır.
Burdan GTA 5 oynamıştım. Fps internet hızına göreydi.

Valorant mobile Could sistemi gibi gelse ve fps internere göre gelse oynanır. Tahminimce.

Oyun, bilgisayar üzerinden oynanılmış daha sonrasında montaj ile butonlar eklenmiş bariz.

Cloud sistemine göre zaten oynanabilir. Ancak şu anda öyle bir şey yok. Valorant'ın benzer mobil sürümlerini gördüm ancak Valorant'ı görmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…