reinsy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 1.575 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2022 #11 Oyunu değil hangi dille yazıldığını merak ediyorum açıkçası mobil versiyonun.
O Odios01 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.720 Çözümler 5 7 Mayıs 2022 #12 bbnoS dedi: AİM destek olacak yani adamı gördüğünde ya otomatik sıkacak ya da adama kitleneceksin Genişletmek için tıkla... Bence otomatik sıkma saçma olur ancak adama kilitlenme olabilir.
bbnoS dedi: AİM destek olacak yani adamı gördüğünde ya otomatik sıkacak ya da adama kitleneceksin Genişletmek için tıkla... Bence otomatik sıkma saçma olur ancak adama kilitlenme olabilir.
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2022 #13 Ayva dedi: Mobil versiyonu zor olmaz mı? Benim düşüncem zor olacağı yönünde. Tabi ki bazıları için iyi olabilir mobil versiyonu. Genişletmek için tıkla... "Aim asist" koyarlar çocuklar için. MC 5 oynuyorum, online modunda deli gibi oynuyorlar.
Ayva dedi: Mobil versiyonu zor olmaz mı? Benim düşüncem zor olacağı yönünde. Tabi ki bazıları için iyi olabilir mobil versiyonu. Genişletmek için tıkla... "Aim asist" koyarlar çocuklar için. MC 5 oynuyorum, online modunda deli gibi oynuyorlar.