E Eren iyikasap Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #1 Merhabalar. Valorant'ta mouse geçikmesi yaşıyorum. Mouseu sag hızlı çevirince görüntü geç geliyor. Farklı mouselarda denedim gene aynı sorun oluyor. Nedenini bilmiyorum nedir acaba? Yardımcı olursanız sevinirim. 120 FPS'nin altına düşmüyor PC.
Merhabalar. Valorant'ta mouse geçikmesi yaşıyorum. Mouseu sag hızlı çevirince görüntü geç geliyor. Farklı mouselarda denedim gene aynı sorun oluyor. Nedenini bilmiyorum nedir acaba? Yardımcı olursanız sevinirim. 120 FPS'nin altına düşmüyor PC.
sennayrton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2017 Mesajlar 1.398 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #2 Monitörünüz kaç Hz veya televizyondan mı oynuyorsunuz? Artı 0 Eksi
KS KS E Eren iyikasap Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #3 sennayrton dedi: Monitörünüz kaç Hz veya televizyondan mı oynuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Monitör 75hz samsung syncManster940bw modeli bu sennayrton dedi: Monitörünüz kaç Hz veya televizyondan mı oynuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 19” inc Eren iyikasap dedi: Monitör 75hz samsung syncManster940bw modeli bu 19” inc Genişletmek için tıkla... @sennayrton Son düzenleme: 4 Ocak 2021 Artı 0 Eksi
sennayrton dedi: Monitörünüz kaç Hz veya televizyondan mı oynuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Monitör 75hz samsung syncManster940bw modeli bu sennayrton dedi: Monitörünüz kaç Hz veya televizyondan mı oynuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 19” inc Eren iyikasap dedi: Monitör 75hz samsung syncManster940bw modeli bu 19” inc Genişletmek için tıkla... @sennayrton