Valorant Na server'ı TR'ye geçirirken skinler gider mi?

frustrated

Decapat
Daha fazla  
Valorant'ta NA serverında hesabım var. Arkadaşım hediye etmişti. Onu TR'ye çekmek istiyorum. Bilet gönderdim fakat Skinler falan gider diyor(İçinde skin var da), ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Valorant'da istediğiniz sunucuda oynayabilirsiniz aynı hesapla, yukarıdan seçmeye çalıştığınızda TR sunucusu gözükmüyor mu?

Valorant'da istediğiniz sunucuda oynayabilirsiniz aynı hesapla, yukarıdan seçmeye çalıştığınızda TR sunucusu gözükmüyor mu?
Arkadaşı yurt dışında sanırım. Ordan vermiş ve fiyatlar aynı olmadığı için de skinler gidicek yazmışlar.

Evet, acaba gitmeden kurtarabilir miyim ?
Arkadaşı yurt dışında sanırım. Ordan vermiş ve fiyatlar aynı olmadığı için de skinler gidicek yazmışlar.
Evet, bunu skinler gitmeden halledebilir miyim ?

Son düzenleme:
Ben o kadar para harcayacağım ve bu skinler gidecek öyle mi? Aşırı saçma bir sistem sadece bulunduğumuz sunucuyu değiştircekler. Skinleri verdik diyelim bari o skinlere eş değer VP iadesi yapılsın. (benim de ikametim değişmiş ama nasıl oldu bilmiyorum.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…