Valorant nasıl daha iyi oynanabilir?

bugraylmaz

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7500f

Gigabayte Windforce RTX 4070 Super

MSİ PRO A620M-E

Crucial PRO 2x16 GB 32 GB DDR5 CL48 RAM

Crucial 1 TB P3 Plus

Zalman ALPHA2 A24 WHİTE

Thermaltake S200 TG 650W 80+ ARGB
Arkadaşlar aimimin iyi olduğunu düşünüyorum ama oyun bilgim çok az. Bir maç MVP olup diğer maç hiç adam vuramıyorum. Kendimi nasıl geliştirebilirim?

Takımındaki oyuncuların aldığı karakterlere dikkat et. İsimlerini hatırlamıyorum ama herkes aynı türden karakter almasın. Mesela yarısı saldırıcı diğer yarısı can verebilen karakterler olsun. Onun dışında kendine 3 tane falan karakter belirle. Onların özelliklerini öğren daha iyi oynarsın.

Bu oyunda sadece önemli olan aiminiz değil, ajanların yeteneklerinin olmasının amacı diğer oyunlara kıyasla taktiksel oynanış sağlamasıdır. Mesela gözcü karakter kullanıp lineup öğrenebilirsin, veya kontrol uzmanı karakterlerde mapleri öğrenerek daha iyi smokelar atabilirsin daha iyi site açar ve savunursun. Aim geliştirme olarak ise tavsiyem, düşük sens ve günlük kısa da olsa egzersiz.

Kim ne derse desin belli bir ranka kadar önemli olan tek şey aim, isterse kompunuz süper olsun karşı takım 5 entryle girsin aimleri ve yanlış anlama IQ seviyeleri senin takımına göre daha yüksekse çok rahat kazanırlar. O bunu aldı ben bunu alayım diye kasma en iyi hangi ajanla oynuyorsan al geç. Bir de bol bol ranked at.

Ranked nedir? Cahilim gene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…