ASLNS_21 Hectopat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 501 Yer Ohio Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Nisan 2023 #1 Merhaba zar zor bronza geldim demire düşmek istemiyorum. Ne yapabilirim ya da video var mı? Önerebilir misiniz?
Merhaba zar zor bronza geldim demire düşmek istemiyorum. Ne yapabilirim ya da video var mı? Önerebilir misiniz?
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.008 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2023 #2 Oyunu daha çok oyna ve maçlardan önce poligonda ısın DM gir kendini geliştir.
A acemi emo Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 555 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2023 #3 Sakin kalarak ve ölüm kalım maçı oynayarak gelişebilirsin dostum sakin kalmak önemli bir etken.
2 264523 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 12.114 Makaleler 4 Çözümler 68 18 Nisan 2023 #4 Geceleri uyumayıp Valorant oynuyorsun. Artık e sporcusun.
Doruk.546 Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 169 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2023 #5 Oyunda bir karakteri çok iyi öğren sürekli onunla pratik yap skill kullanmayı öğren. AimLAB ile aimini geliştirebilirsin. Sürekli DM oyna.
Oyunda bir karakteri çok iyi öğren sürekli onunla pratik yap skill kullanmayı öğren. AimLAB ile aimini geliştirebilirsin. Sürekli DM oyna.
qu4ster Decapat Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 461 Çözümler 1 18 Nisan 2023 #6 ASLNS_21 dedi: Merhaba zar zor bronza geldim demire düşmek istemiyorum. Ne yapabilirim ya da video var mı? Önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Soğukkanlı oynayınca aimin daha stabil oluyor. Heyecan yapma mümkünse takım sohbetini kapat.
ASLNS_21 dedi: Merhaba zar zor bronza geldim demire düşmek istemiyorum. Ne yapabilirim ya da video var mı? Önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Soğukkanlı oynayınca aimin daha stabil oluyor. Heyecan yapma mümkünse takım sohbetini kapat.
WHT Hectopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 1.936 Çözümler 23 Yer İstanbul 18 Nisan 2023 #7 Pro oyuncuları izle taktik öğren. Nasıl pickliyorlar, ne zaman giriyorlar ne zaman dönüyolar, hangi rol ne iş yapıyor, nereler smokelanır nerelerden flash atılır onlara bakacaksın. Yani önce oyunu, skilleri öğren sonra aim çalış bence.
Pro oyuncuları izle taktik öğren. Nasıl pickliyorlar, ne zaman giriyorlar ne zaman dönüyolar, hangi rol ne iş yapıyor, nereler smokelanır nerelerden flash atılır onlara bakacaksın. Yani önce oyunu, skilleri öğren sonra aim çalış bence.
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.008 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2023 #8 264523 dedi: Geceleri uyumayıp Valorant oynuyorsun. Artık e sporcusun. Genişletmek için tıkla... Arkadaş e sporcu olacağım dememiş ki, sadece nasıl daha iyi oynarım demiş.
264523 dedi: Geceleri uyumayıp Valorant oynuyorsun. Artık e sporcusun. Genişletmek için tıkla... Arkadaş e sporcu olacağım dememiş ki, sadece nasıl daha iyi oynarım demiş.