Rix Centipat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 593 24 Mart 2021 #1 Merhaba. Valorant'ta nasıl daha hızlı şekilde karakterleri açabilirim? Bir karakteri açarken en az 2-3 hafta geçiyor.
Merhaba. Valorant'ta nasıl daha hızlı şekilde karakterleri açabilirim? Bir karakteri açarken en az 2-3 hafta geçiyor.
Bestty Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.852 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #2 Görevlere uygun maçlara girerek. Ben 1 ayda 5-6 karakter açtım siz az oynuyorsunuz galiba. Artı 0 Eksi
Miralay000 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 1.810 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #3 Haftalık görevler var onları tamamlayın. Artı 0 Eksi
OnlYusuf Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 457 Çözümler 5 Yer Sanctuary Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #4 En iyi yolu görev tamamlamaktır ama sen zaten tamamlıyorsundur o yüzden fazla oyuna girmek veya diğer görevleri beklemekten başka çaren yok. Artı 1 Eksi
En iyi yolu görev tamamlamaktır ama sen zaten tamamlıyorsundur o yüzden fazla oyuna girmek veya diğer görevleri beklemekten başka çaren yok.
Metomeister Centipat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 357 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #5 Bol bol Spike'a Hücum oynayın raund bittiğinde bütün skillerinizi atın.Oyuna daha fazla zaman ayırın. Artı 0 Eksi
Bol bol Spike'a Hücum oynayın raund bittiğinde bütün skillerinizi atın.Oyuna daha fazla zaman ayırın.
KS KS Rix Centipat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 593 24 Mart 2021 #6 Metomeister dedi: Bol bol Spike'a Hücum oynayın raund bittiğinde bütün skillerinizi atın.Oyuna daha fazla zaman ayırın. Genişletmek için tıkla... Bestty dedi: Görevlere uygun maçlara girerek. Ben 1 ayda 5-6 karakter açtım siz az oynuyorsunuz galiba. Genişletmek için tıkla... Bu yıl LGS senem o yüzden çok oynamıyorum. Artı 0 Eksi
Metomeister dedi: Bol bol Spike'a Hücum oynayın raund bittiğinde bütün skillerinizi atın.Oyuna daha fazla zaman ayırın. Genişletmek için tıkla... Bestty dedi: Görevlere uygun maçlara girerek. Ben 1 ayda 5-6 karakter açtım siz az oynuyorsunuz galiba. Genişletmek için tıkla... Bu yıl LGS senem o yüzden çok oynamıyorum.
Metomeister Centipat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 357 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #7 Rix dedi: Bu yıl LGS senem o yüzden çok oynamıyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman oyuna ara ver oyun çağı her zaman vardır 20 yaşında da oynarsın 30 yaşında da ama öğrencilik hayatın 1 kere gelir bu fırsatı değerlendir. Artı 0 Eksi
Rix dedi: Bu yıl LGS senem o yüzden çok oynamıyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman oyuna ara ver oyun çağı her zaman vardır 20 yaşında da oynarsın 30 yaşında da ama öğrencilik hayatın 1 kere gelir bu fırsatı değerlendir.
Bestty Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.852 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #8 Rix dedi: Bu yıl LGS senem o yüzden çok oynamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hiç oynama 3 ay sabret Lisede rahat ederim oynarım diye de düşünme öyle bir şey olmuyor Artı 0 Eksi
Rix dedi: Bu yıl LGS senem o yüzden çok oynamıyorum. Genişletmek için tıkla... Hiç oynama 3 ay sabret Lisede rahat ederim oynarım diye de düşünme öyle bir şey olmuyor
3 372121 Kilopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 5.908 Çözümler 5 24 Mart 2021 #9 Rix dedi: Merhaba. Valorant'ta nasıl daha hızlı şekilde karakterleri açabilirim? Bir karakteri açarken en az 2-3 hafta geçiyor. Genişletmek için tıkla... Satın al. Artı 0 Eksi
Rix dedi: Merhaba. Valorant'ta nasıl daha hızlı şekilde karakterleri açabilirim? Bir karakteri açarken en az 2-3 hafta geçiyor. Genişletmek için tıkla... Satın al.
Metomeister Centipat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 357 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #10 372121 dedi: Satın al. Genişletmek için tıkla... Valorant'ta karakter elde etmek için VP harcamak çok saçma bir miktar oynansa bile karakter elde edilebiliyor illa para yatırmak istenirse skin alınması daha mantıklı olur.Yine de kişinin insiyatifine kalmış. Artı 0 Eksi
372121 dedi: Satın al. Genişletmek için tıkla... Valorant'ta karakter elde etmek için VP harcamak çok saçma bir miktar oynansa bile karakter elde edilebiliyor illa para yatırmak istenirse skin alınması daha mantıklı olur.Yine de kişinin insiyatifine kalmış.