Rix Centipat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 593 24 Mart 2021 #1 Merhaba. Valorant'ta nasıl daha hızlı şekilde karakterleri açabilirim? Bir karakteri açarken en az 2-3 hafta geçiyor.
Merhaba. Valorant'ta nasıl daha hızlı şekilde karakterleri açabilirim? Bir karakteri açarken en az 2-3 hafta geçiyor.
Burak tuzcuu Centipat Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 135 24 Mart 2021 #11 Bestty dedi: Hiç oynama 3 ay sabret Lisede rahat ederim oynarım diye de düşünme öyle bir şey olmuyor Genişletmek için tıkla... Düzenli çalışırsa oyunada vakit bulur. Bende şu anda 10.sınıfım derslerimde iyi düzenli oyunumuda oynuyorum. Artı 0 Eksi
Bestty dedi: Hiç oynama 3 ay sabret Lisede rahat ederim oynarım diye de düşünme öyle bir şey olmuyor Genişletmek için tıkla... Düzenli çalışırsa oyunada vakit bulur. Bende şu anda 10.sınıfım derslerimde iyi düzenli oyunumuda oynuyorum.
Bestty Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.852 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #12 Burak tuzcuu dedi: Düzenli çalışırsa oyunada vakit bulur. Bende şu anda 10.sınıfım derslerimde iyi düzenli oyunumuda oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl çalışıyorsun? Ben de 10. sınıfım ama sınav haftası gelene kadar çalışmıyorum hiç istek yok. Artı 0 Eksi
Burak tuzcuu dedi: Düzenli çalışırsa oyunada vakit bulur. Bende şu anda 10.sınıfım derslerimde iyi düzenli oyunumuda oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl çalışıyorsun? Ben de 10. sınıfım ama sınav haftası gelene kadar çalışmıyorum hiç istek yok.
Burak tuzcuu Centipat Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 135 24 Mart 2021 #13 Bestty dedi: Nasıl çalışıyorsun? Ben de 10. sınıfım ama sınav haftası gelene kadar çalışmıyorum hiç istek yok. Genişletmek için tıkla... Öncelikle söyle diyeyim matematik çalışmayı seviyorum matematik test çözerken sıkılmıyorum. Aynı şekilde fizik, kimya için de geçerli. Sınavın son haftasına genelde sözel dersler kalıyor sınavda onları da ezber yaparak hallediyorum. Son düzenleme: 24 Mart 2021 Artı 0 Eksi
Bestty dedi: Nasıl çalışıyorsun? Ben de 10. sınıfım ama sınav haftası gelene kadar çalışmıyorum hiç istek yok. Genişletmek için tıkla... Öncelikle söyle diyeyim matematik çalışmayı seviyorum matematik test çözerken sıkılmıyorum. Aynı şekilde fizik, kimya için de geçerli. Sınavın son haftasına genelde sözel dersler kalıyor sınavda onları da ezber yaparak hallediyorum.