Arkadaşlarşu anda Valorant indiriyorum ve ben nereden indireceğimi bilemedim istemciden indirmeye karar verdim. Sorun olur mu?
					
				
						
					
					playvalorant.com
				Arkadaşlarşu anda Valorant indiriyorum ve ben nereden indireceğimi bilemedim istemciden indirmeye karar verdim. Sorun olur mu?
Bazı küçük arkadaşlarımız veya çok tedirgin arkadaşlar açabiliyor böyle konular, bu dediklerinizi bile gerçek sanacak insanlar tanıyorum.Windows 11 ISO dosyasını indirip içine VALORANT'ı göm ve farklı bir bilgisayar al. Windows 11'i kur ve kurarken anakartı 2 kere sök tak yap. Ardından kurulum bitince kasaya yumruk at, kasanın ortasını parçalaman lazım ama tek hamle hakkın var ona göre sert vur. Daha sonrasında VALORANT'ı oynamaya başlayabilirsin. Açılırken karnın acıkırsa RAM söküp ye.
Şaka bir yana sitesinden indir işte. Bunun için konu mu açılır?
Hocam oyun açılırken karnı acıkırsa RAM yiyecek, VALORANT'ı Windows 11 ISO dosyasına gömecek, kasanın tam ortasına yumruk atıp kırabilecek kaç kişi var ki?Bazı küçük arkadaşlarımız veya çok tedirgin arkadaşlar açabiliyor böyle konular, bu dediklerinizi bile gerçek sanacak insanlar tanıyorum.
Yardım ederken sabırlı olmak lazım, öğretmen olmak zor iştir.
Benim bildiğim birkaç kişi var. Konu sahibi "Mizah" olarak açmamış, cidden bilmiyor. Ayıptır dalga geçmek, onu demek istiyorum.Hocam oyun açılırken karnı acıkırsa RAM yiyecek, VALORANT'ı Windows 11 ISO dosyasına gömecek, kasanın tam ortasına yumruk atıp kırabilecek kaç kişi var ki?
Mizah olarak açılmamasına şaşırıyorum zaten. Ki cevabı verdim bile ayrıca.Benim bildiğim birkaç kişi var. Konu sahibi "Mizah" olarak açmamış, cidden bilmiyor. Ayıptır dalga geçmek, onu demek istiyorum.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.