Valorant Nasıl Tamamen Kaldırılır?

Bende aynı sorunu yaşıyorum şu anda regedit ayarı kurdum videodan izleyim dosyadan fakat videodaki dosya sıkıntılı çıktı Valorant'a giremiyorum şimdi regedit ayarlarınıda sıfırlayamıyorum.
Eğer FPS sorunu yaşıyorsan oyun içi ayarları yaptıktan sonra birkaç normal ayar var istersen anlatabilirim.

Ben Space Sniffer diye bir şey indirdim, Valorant dosyasını bulup hemen toplu siliyor. Hiç problem yaşamadım. 20 GB yer açtı.

Arama butonuna Program yazarsanız "Program ekle veya kaldır" çıkması gerek eğer buradan bulamadıysanız ayarlardan da bulabilirsiniz.

Knk denedin mi bilmiyorum ama ayarlardan uygulama ve özelliklerinden valorantı bulup silebilirsin.

Space sniffer indirdim konudaki bir arkadasın önerisi üzerine sağlam program silemeyen arkadaşlar oradan silebilir.

Sakın. Lütfen IObit yazılımlarını bilgisayarınıza kurmayın. Eğer kurarsanız bilgisayarınız kararsız çalışmaya, hata vermeye ve yavaşlamaya başlayacaktır.

Alakası yok IObit unlocker kullanıyorum hiç problem yok sorun sizin bilgisayarınızda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…