Riot Games'in yayıncılara oyunu oynasın diye para dağıtarak piyasaya sürmeye çalıştığı bir oyun. Çıktıktan sonra en fazla 1-2 ay dayanacağını düşünüyorum.
Rezalet bir oyun hele hele sırf oynayabilmek için saatlerce seni yayıncılara izletme saçmalığıda cabası. Yapsana birader herkese açık niye uğraştırıyorsun milleti twitch'de böyle.
Oyuna gelirsek kullandığım sistemde FPS sıkıntıları yaşıyorum. Optimizasyonu çözerlerse daha da iyi olacaktır. Vuruş hissi bir tık daha iyi olabilirdi onun dışında bence ücretsiz bir oyuna göre güzel. Ayrıca oyun gereksiz çok hypelanıyor. Oynayınca "haa bu kadar da değilmiş" diyorsunuz. 128 tick ve 35MS altında ping gayet iyi.
Eskidi ama bence hala arkadaşlarla keyifli oluyor. Zaten tek girersen ruslar yüzünden kafayı yeyip ilk elden rage quit atarsın Suka bilet bilett diye geziyorlar.
Oyuna gelirsek kullandığım sistemde FPS sıkıntıları yaşıyorum. Optimizasyonu çözerlerse daha da iyi olacaktır. Vuruş hissi bir tık daha iyi olabilirdi onun dışında bence ücretsiz bir oyuna göre güzel. Ayrıca oyun gereksiz çok hypelanıyor. Oynayınca "haa bu kadar da değilmiş" diyorsunuz. 128 tick ve 35MS altında ping gayet iyi.
Ben biraz izledim oynayanları ama pek bir şeye benzetemedim ya Drop düşmesi ne? Herkes drop açık falan yazıyor ama? Bence Riot Games yayıncılara parayı bastı, iki hafta şişirin bu oyunu piyasaya dedi. Bir ay sonra da yüzüne bakan pek kalmayacak gibi "Apex oynamadan bir gün bile duramam" diyen yayıncılar aylardır Apex'i açmadı bile düşün Aynısı olacak gibi duruyor ama bilemeyiz tabii.