Valorant ne durumda?

Riot Games oyunlarının kitlesi sabittir ve hiçbir zaman da düzelmez. Yıllardır da böyledir.

Kitle yine aynı dostum ajanlardan waylay ile tejo bayağı güçlü yakında tejoya nerf geliyor waylay ne olacak bilmiyorum eski keyifi veriyor mu bilmem bence yine keyifli ama sana kalmış.

Ben oyunların sonradan kitlesinin değiştiğine artık sıkıcı olduğuna falan katılmıyorum. Sen oyunu yeterince oynadıysan sıkılabilirsin bu farklı bir durum. Smurfler yine eskisi kadar vardır diye düşünüyorum. Toksik oyuncular konusunda da rank atladıkça azalıyorlar klasik aynı şekilde devam ediyor. Yüce-İmmo eloya kadar instalock atan herkes küfür yiyor. Tabii ki konuşup anlaşılsa daha iyi ama bu hiçbir zaman olmayacak belli yani. Maçın başında flame atmayıp sakin şekilde oynamaya çalışılırsa trollerin de kendi oyununuzda azaldığını görebilirsiniz. Karakter dengesi konusunda da riot hala aynı. Karakter op çıktıysa o şekilde bir süre oyunda tutup meta yaptıktan sonra gereksiz ağır nerf getirip oyundan düşürüp sonra tekrar buff getiriyorlar. Tejo da ağır nerf yiyor mesela yakında. Yani oyun genel olarak aynı oyun, değişen pek bir şey yok.

çok smurf var eskisinden daha çok var hatta. elona göre değişir. bi yerden sonra solo rank atlayamazsın ve tek başına bi yerden sonra oyun çekilmiyor, arkadaşının olması şart.

Plat-dia arası smurfler dans ede ede vuruyor aylarca uğraşsan rank atlayamıyorsun, sırf entry alamadı diye maçı satanlar hala çok, ilgi manyağı kız oyuncular artık yanına 1 değil 3 adet koruma alıyor (lakaplarını bilirsiniz :D).
Harici değişen bir şey yok kitlede. Hala berbat.
Bu arada diğer sunucular çok güzel smurfler ve troller çok daha az ben Frankfurt'ta oynuyorum güzel yani gelen elemanlar ayda yılda bir toxiclik yapan geliyor maça.
elo plat 2.

Oyun artık çekilmiyor 5 kişi arkadaşlarla tam gaz giriyoruz anca öyle sarıyor.
Artık maçlar bile keyif vermiyor uzun maçlardan sıkılıyoruz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı