B BlackMaster Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 331 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2021 #1 Arkadaşlar başlıktaki gibi oyun ne zaman DirectX 9 ve 10 desteğini kaldırdı? Ayrıca ne zaman DirectX 11 desteği geldi?
Arkadaşlar başlıktaki gibi oyun ne zaman DirectX 9 ve 10 desteğini kaldırdı? Ayrıca ne zaman DirectX 11 desteği geldi?
MotoCBR Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.552 Makaleler 8 Çözümler 15 15 Aralık 2021 #2 2020'nin temmuz aylarında diye hatırlıyorum. Artı 0 Eksi
KS KS B BlackMaster Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 331 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2021 #3 MotoCBR dedi: 2020'nin temmuz aylarında diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Emin misin çünkü bir vidoda: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et DirectX 10 ekran kartıyla Valorant oynuyor 2020 Temmuz da. Artı 0 Eksi
MotoCBR dedi: 2020'nin temmuz aylarında diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Emin misin çünkü bir vidoda: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et DirectX 10 ekran kartıyla Valorant oynuyor 2020 Temmuz da.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.164 Makaleler 3 Çözümler 194 15 Aralık 2021 #4 BlackMaster dedi: Emin misin çünkü bir vidoda: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et DirectX 10 ekran kartıyla Valorant oynuyor 2020 Temmuz da. Genişletmek için tıkla... Videonun temmuzda yüklenmiş olması, temmuzda çekildiği anlamına gelmez. Artı 0 Eksi
BlackMaster dedi: Emin misin çünkü bir vidoda: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et DirectX 10 ekran kartıyla Valorant oynuyor 2020 Temmuz da. Genişletmek için tıkla... Videonun temmuzda yüklenmiş olması, temmuzda çekildiği anlamına gelmez.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 15 Aralık 2021 #5 BlackMaster dedi: Emin misin çünkü bir vidoda. DirectX 10 ekran kartıyla Valorant oynuyor 2020 Temmuz da. Genişletmek için tıkla... Bir süre bypass da edilebiliyordu. Yanlış hatırlamıyorsam bu senenin başında bunlar da engellendi, şu anda DX 9 ve 10 ile oynayamazsın. Artı 0 Eksi
BlackMaster dedi: Emin misin çünkü bir vidoda. DirectX 10 ekran kartıyla Valorant oynuyor 2020 Temmuz da. Genişletmek için tıkla... Bir süre bypass da edilebiliyordu. Yanlış hatırlamıyorsam bu senenin başında bunlar da engellendi, şu anda DX 9 ve 10 ile oynayamazsın.
KS KS B BlackMaster Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 331 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2021 #6 ItsAllGoodman dedi: Videonun Temmuz'da yüklenmiş olması, Temmuz'da çekildiği anlamına gelmez. Genişletmek için tıkla... Biliyorum fakat bazı yorumlarda DX11 destekli ekran kartı gerek nasıl açtın diyorlardı o yüzden dedim muhtemelen oyun ayarlarını değiştirerek girdi. kino dedi: Bir süre bypass da edilebiliyordu. Yanlış hatırlamıyorsam bu senin başında bunlar da engellendi, şu anda DX 9 ve 10 ile oynayamazsın. Genişletmek için tıkla... Biliyorum haklısınız merak ettim biraz kafam karıştıda teşekkürler. Artı 0 Eksi
ItsAllGoodman dedi: Videonun Temmuz'da yüklenmiş olması, Temmuz'da çekildiği anlamına gelmez. Genişletmek için tıkla... Biliyorum fakat bazı yorumlarda DX11 destekli ekran kartı gerek nasıl açtın diyorlardı o yüzden dedim muhtemelen oyun ayarlarını değiştirerek girdi. kino dedi: Bir süre bypass da edilebiliyordu. Yanlış hatırlamıyorsam bu senin başında bunlar da engellendi, şu anda DX 9 ve 10 ile oynayamazsın. Genişletmek için tıkla... Biliyorum haklısınız merak ettim biraz kafam karıştıda teşekkürler.