Valorant neden Intel işlemcilerde düşük FPS veriyor?

İşletim sistemi
Windows 10

Formi

Megapat
Daha fazla  
Yayıncılardan vs. gördüğüm kadarıyla Valorant için AMD daha yüksek FPS veriyor, bunun sebebi nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çoklu çekirdekte AMD daha önde olduğu için olabilir.

Markaya ayrı bir durum değil, modele ayrı bir durum. Yeni nesil AMD işlemciler oyun konusunda Intel'i geçti, özellikle işlemci bazlı oyunlarda fark atıyorlar.

Intel işlemciler oyun için değil zaten, oyun modelleride var ama genellikle video için kullanılıyor.

Asıl Intel işlemciler oyun için, AMD işlemciler render için ancak yeni nesil ile AMD hepsinde önde.

Intel işlemciler oyun için değil zaten, oyun modelleride var ama genellikle video için kullanılıyor.

Bana Intel'in oyun modelini gösterir misin ? Intel oyuncu işlemcisi diye bir şey çıkardı da, biz mi duymadık?

Son düzenleme:
Bunu çıkarmıyor zaten test sonuçlarından anlaşılıyor. Ha sen anlayabilir misin onu bilmiyorum.
İntel işlemciler oyunlarda daha iyiydi önceden AMD ise render vs çoklu çekirdek isteyen uygulamalarda öndeydi. Şu an AMD ikisinde de önde karıştırıyorsunuz bence de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…