7 706111 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 6.020 Makaleler 1 Çözümler 29 30 Eylül 2023 #11 713666 dedi: Bende aynı tarz takıldım online olarak cod oynuyordum eskilerden ve LoL oynuyordum arada 1 2 sene önce gayette iyiydi diamond elo şuan nasil bilemiyorum seneye kesinlikle tekrardan sıfırdan fiora ile sıralama kasacağım. Genişletmek için tıkla... Ben LoL'e küstüm. Kindred'i ormana bir oturtmadılar, her hero içinden geçiyor bam bam . Ben de bıraktım.
713666 dedi: Bende aynı tarz takıldım online olarak cod oynuyordum eskilerden ve LoL oynuyordum arada 1 2 sene önce gayette iyiydi diamond elo şuan nasil bilemiyorum seneye kesinlikle tekrardan sıfırdan fiora ile sıralama kasacağım. Genişletmek için tıkla... Ben LoL'e küstüm. Kindred'i ormana bir oturtmadılar, her hero içinden geçiyor bam bam . Ben de bıraktım.
7 713666 Centipat Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 540 30 Eylül 2023 #12 bilmemem dedi: Ne CS ne Valorant hikayeli oyunlar oynayıp kaliteyi tadın Genişletmek için tıkla... Rdr2 The Last Of Us ve GTA IV sarar. 706111 dedi: Ben LoL'e küstüm. Kindred'i ormana bir oturtmadılar, her hero içinden geçiyor bam bam . Ben de bıraktım. Genişletmek için tıkla... En masum jg
bilmemem dedi: Ne CS ne Valorant hikayeli oyunlar oynayıp kaliteyi tadın Genişletmek için tıkla... Rdr2 The Last Of Us ve GTA IV sarar. 706111 dedi: Ben LoL'e küstüm. Kindred'i ormana bir oturtmadılar, her hero içinden geçiyor bam bam . Ben de bıraktım. Genişletmek için tıkla... En masum jg
bilmemem Hectopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 5.631 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #13 713666 dedi: RDR2 The Last of Us ve GTA IV sarar. Genişletmek için tıkla... Doğru yoldasınız ama bunları oynarken CS de oynayın sarıyor geceleri.
713666 dedi: RDR2 The Last of Us ve GTA IV sarar. Genişletmek için tıkla... Doğru yoldasınız ama bunları oynarken CS de oynayın sarıyor geceleri.
7 713666 Centipat Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 540 30 Eylül 2023 #14 bilmemem dedi: Doğru yoldasınız ama bunları oynarken CS de oynayın sarıyor geceleri. Genişletmek için tıkla... o seneye artık biraz seçkin parası fazla ama skinler ile çıkarıcam parasını bakalım.
bilmemem dedi: Doğru yoldasınız ama bunları oynarken CS de oynayın sarıyor geceleri. Genişletmek için tıkla... o seneye artık biraz seçkin parası fazla ama skinler ile çıkarıcam parasını bakalım.