Aziz34OO Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 215 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2021 #1 Selam. Çok uzun zamandınvidia freestyle uygulamasını kullanıyordum. Bugün oyuna girdim renk ayarlarım yok. Ayarlayayım dedim hata verdi aşağıdaki gibi. Nasıl çözebilirim?
Selam. Çok uzun zamandınvidia freestyle uygulamasını kullanıyordum. Bugün oyuna girdim renk ayarlarım yok. Ayarlayayım dedim hata verdi aşağıdaki gibi. Nasıl çözebilirim?
Çözüm Benjackinöfkesi 27 Haziran 2021 Bug olduğu için devre dışı bırakıldı NVIDIA Denetim Masası'ndan renk ayarını ayarlayabilirsin.
RWnse Hectopat Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 146 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2021 #2 Şu an NVIDIA Freestyle'da remove HUD yapıldığında flashların kör etmemesi gibi bug vardı. Onun için devre dışı bıraktılar. Herkeste aynı durum. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Haziran 2021 Artı 0 Eksi
Şu an NVIDIA Freestyle'da remove HUD yapıldığında flashların kör etmemesi gibi bug vardı. Onun için devre dışı bıraktılar. Herkeste aynı durum.
Benjackinöfkesi Megapat Katılım 13 Kasım 2015 Mesajlar 225 Çözümler 2 27 Haziran 2021 #3 Bug olduğu için devre dışı bırakıldı NVIDIA Denetim Masası'ndan renk ayarını ayarlayabilirsin. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Aziz34OO Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 215 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2021 #4 Benjackinöfkesi dedi: Bug olduğu için devre dışı bırakıldı NVIDIA Denetim Masası'ndan renk ayarını ayarlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler NVIDIA Denetim Masası'ndan yapınca da o kadar renkli olmuyor RWnse dedi: Şu an NVIDIA Freestyle'da remove HUD yapıldığında flashların kör etmemesi gibi bug vardı. Onun için devre dışı bıraktılar. Herkeste aynı durum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Konuyu kapatabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Benjackinöfkesi dedi: Bug olduğu için devre dışı bırakıldı NVIDIA Denetim Masası'ndan renk ayarını ayarlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler NVIDIA Denetim Masası'ndan yapınca da o kadar renkli olmuyor RWnse dedi: Şu an NVIDIA Freestyle'da remove HUD yapıldığında flashların kör etmemesi gibi bug vardı. Onun için devre dışı bıraktılar. Herkeste aynı durum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Konuyu kapatabilirsiniz.
A Ahmet kenan Femtopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2021 #5 RWnse dedi: Şu an NVIDIA Freestyle'da remove HUD yapıldığında flashların kör etmemesi gibi bug vardı. Onun için devre dışı bıraktılar. Herkeste aynı durum. Genişletmek için tıkla... bende hala devam ediyor hata yardımcı olrmusunuz Artı 0 Eksi
RWnse dedi: Şu an NVIDIA Freestyle'da remove HUD yapıldığında flashların kör etmemesi gibi bug vardı. Onun için devre dışı bıraktılar. Herkeste aynı durum. Genişletmek için tıkla... bende hala devam ediyor hata yardımcı olrmusunuz