murathansama Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2021 #1 Çoğunluka günümü Valorant ve GTA V oynuyarak geçiriyorum. Valorant daha çok işlemci gerekli bir oyun olduğu için Valorant oynarken sizce PhysX ayarını CPU'ya mı almalıyım, GPU'ya mı, yoksa default halinde mi kalmalı? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2021
Çoğunluka günümü Valorant ve GTA V oynuyarak geçiriyorum. Valorant daha çok işlemci gerekli bir oyun olduğu için Valorant oynarken sizce PhysX ayarını CPU'ya mı almalıyım, GPU'ya mı, yoksa default halinde mi kalmalı?
Daryl1dx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Kasım 2018 Mesajlar 3.164 Makaleler 1 Çözümler 21 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Haziran 2021 #2 Direkt "Otomatik seç" seçeneğinde kalmalı bence.
A arthur2 Femtopat Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 102 5 Haziran 2021 #3 Hangisi daha bol ise benim işlemci daha bol kalıyor ben CPU seçtim.
fearless4922 Centipat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 248 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2021 #4 "Otomatik seç" seçeneğinde kalsın. Çünkü CPU aşırı fazla kullanılırsa darboğaz yapar, GPU aşırı fazla kullanılırsa performans düşer.
"Otomatik seç" seçeneğinde kalsın. Çünkü CPU aşırı fazla kullanılırsa darboğaz yapar, GPU aşırı fazla kullanılırsa performans düşer.