Valorant ölüm maçında AFK kalmak ban yedirir mi?

Arda20

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben yei Battle Pass'i açtımda günde Max 1 saat oyun oynayabiliyorum ve Battle Pass yetişmeyecekk gibi. Ölüm maçında AFK kala kala otomatik bu taktik bana ban yedirtir mi hesaba? Yapmayaym mı? Yoksa çünkü yapan çok. Ya da başka XP kasma taktiği var mı? Bilen birilweri yok mu acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben yei Battle Pass'i açtımda günde Max 1 saat oyun oynayabiliyorum ve Battle Pass yetişmeyecekk gibi. Ölüm maçında AFK kala kala otomatik bu taktik bana ban yedirtir mi hesaba? Yapmayaym mı? Yoksa çünkü yapan çok. Ya da başka XP kasma taktiği var mı? Bilen birilweri yok mu acaba?

Ölüm kalım maçlarında AFK kalmanız size ceza vermez. Bunun sebebi ölüm kalım maçında tek kişi oynuyor olmanız. Sen AFK kaldığında sadece kendine zarar veriyorsun. Ama derecelide girdiğinde takımındaki herkese zarar veriyorsun.

Hayır ban yemezsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı