Valorant Özel Harekat Phantom alınır mı?

Efems

Decapat
Daha fazla  
Blastx ve yağmacı var ama özel harekatın öldürme animasyonu ve sıkış sertliği çok güzel sizce alınır mı?

Zaten yeterli skinin var ben olsam başka silahlara alırdım. Özel Harekat Phantom'u kullandım. Atış sesi olsa hoş olurdu ama öldürme sesi atmosferi falan hoş.

Çok güzel Phantom kesinlikle alınır ama blastx ve yağmacı varken gereksiz harcama olur bence.

Hocam yağmacı çok kötü blastx güzel ama sıkılıyor insan ama mesela Yağmacı Vandal gibi bir skinden sıkılmazsın.

Zaten yeterli skinin var ben olsam başka silahlara alırdım. Özel Harekat Phantom'u kullandım. Atış sesi olsa hoş olurdu ama öldürme sesi atmosferi falan hoş.
hocam spectre ve aresde yok bir tek zaten onlarada gerek yok asil spectre güzel sadece

Hocam yağmacı çok kötü blastx güzel ama sıkılıyor insan ama mesela Yağmacı Vandal gibi bir skinden sıkılmazsın.

hocam spectre ve aresde yok bir tek zaten onlarada gerek yok asil spectre güzel sadece
Ne bileyim bıçak alabilirsin vandalinda yeterli skin yoksa alabilirsin yada sheriffde. İlla alacağım diyorsan görüşlerimi söyledim. Mermi sesi olsaydı keşke. Görünüşü hissiyatı fena değil güzel. Gerisi sana kalmış.

Ne bileyim bıçak alabilirsin vandalinda yeterli skin yoksa alabilirsin ya da sheriffde. İlla alacağım diyorsan görüşlerimi söyledim. Mermi sesi olsaydı keşke. Görünüşü hissiyatı fena değil güzel. Gerisi sana kalmış.

Vct lock bıçakta hocam vandalda delipop var sıkmıyor şerifde seri tetik var. Alacağım Phantom'u galiba.

Ne bileyim bıçak alabilirsin vandalinda yeterli skin yoksa alabilirsin ya da sheriffde. İlla alacağım diyorsan görüşlerimi söyledim. Mermi sesi olsaydı keşke. Görünüşü hissiyatı fena değil güzel. Gerisi sana kalmış.

Vazgeçtim hocam almayacağım mermi sesi yok reload animasyonu yok değmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı