Blastx ve yağmacı var ama özel harekatın öldürme animasyonu ve sıkış sertliği çok güzel sizce alınır mı?
Çok güzel Phantom kesinlikle alınır ama blastx ve yağmacı varken gereksiz harcama olur bence.
hocam spectre ve aresde yok bir tek zaten onlarada gerek yok asil spectre güzel sadeceZaten yeterli skinin var ben olsam başka silahlara alırdım. Özel Harekat Phantom'u kullandım. Atış sesi olsa hoş olurdu ama öldürme sesi atmosferi falan hoş.
Bence yağmacı o kadar kötü değil ama zevk meselesi. Almak istiyorsanız alın güzel Phantom, sıkmaz.Hocam yağmacı çok kötü blastx güzel ama sıkılıyor insan ama mesela Yağmacı Vandal gibi bir skinden sıkılmazsın.
Ne bileyim bıçak alabilirsin vandalinda yeterli skin yoksa alabilirsin yada sheriffde. İlla alacağım diyorsan görüşlerimi söyledim. Mermi sesi olsaydı keşke. Görünüşü hissiyatı fena değil güzel. Gerisi sana kalmış.Hocam yağmacı çok kötü blastx güzel ama sıkılıyor insan ama mesela Yağmacı Vandal gibi bir skinden sıkılmazsın.
hocam spectre ve aresde yok bir tek zaten onlarada gerek yok asil spectre güzel sadece
Ne bileyim bıçak alabilirsin vandalinda yeterli skin yoksa alabilirsin ya da sheriffde. İlla alacağım diyorsan görüşlerimi söyledim. Mermi sesi olsaydı keşke. Görünüşü hissiyatı fena değil güzel. Gerisi sana kalmış.
Ne bileyim bıçak alabilirsin vandalinda yeterli skin yoksa alabilirsin ya da sheriffde. İlla alacağım diyorsan görüşlerimi söyledim. Mermi sesi olsaydı keşke. Görünüşü hissiyatı fena değil güzel. Gerisi sana kalmış.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.