Eldrithc Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.776 Çözümler 8 5 Temmuz 2023 #11 Efems dedi: Vct lock bıçakta hocam vandalda delipop var sıkmıyor şerifde seri tetik var. Alacağım Phantom'u galiba. Vazgeçtim hocam almayacağım mermi sesi yok reload animasyonu yok değmez. Genişletmek için tıkla... Demiştim yok diye. iyi yanı görünüşü ve öldürme sesi. Paran varsa alacaksan al diyebileceğim bir şey yok.
Efems dedi: Vct lock bıçakta hocam vandalda delipop var sıkmıyor şerifde seri tetik var. Alacağım Phantom'u galiba. Vazgeçtim hocam almayacağım mermi sesi yok reload animasyonu yok değmez. Genişletmek için tıkla... Demiştim yok diye. iyi yanı görünüşü ve öldürme sesi. Paran varsa alacaksan al diyebileceğim bir şey yok.
DerratiX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 2.508 Çözümler 15 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #12 Ozel hareket phantomu yerden buldugum her zaman cok iyi spray atiyorum. Silahin bence oyle bir etkisi var ya. Mermi sesi olmasa bile her turlu alinir.
Ozel hareket phantomu yerden buldugum her zaman cok iyi spray atiyorum. Silahin bence oyle bir etkisi var ya. Mermi sesi olmasa bile her turlu alinir.
miraç olmus Centipat Katılım 25 Eylül 2024 Mesajlar 105 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2025 #13 DerratiX dedi: Ozel hareket Phantom'u yerden buldugum her zaman cok iyi spray atiyorum. Silahin bence oyle bir etkisi var ya. Mermi sesi olmasa bile her turlu alinir. Genişletmek için tıkla... Gece Pazarı bu şekilde sadece ghostu almayı düşünüyorum ama Phantom iyi midir indirimi düşük gelmiş.
DerratiX dedi: Ozel hareket Phantom'u yerden buldugum her zaman cok iyi spray atiyorum. Silahin bence oyle bir etkisi var ya. Mermi sesi olmasa bile her turlu alinir. Genişletmek için tıkla... Gece Pazarı bu şekilde sadece ghostu almayı düşünüyorum ama Phantom iyi midir indirimi düşük gelmiş.