TheNoblesT.R Hectopat Katılım 24 Ağustos 2020 Mesajlar 686 Çözümler 2 3 Ağustos 2022 #1 Bu videodaki bugu yaptım, adam reportladım falan yazdı ama video da yapmak yasak falan demiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2022
Bu videodaki bugu yaptım, adam reportladım falan yazdı ama video da yapmak yasak falan demiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
dansemacabre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 3.723 Makaleler 4 Çözümler 14 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yükseklisans 3 Ağustos 2022 #2 Ban yemezsiniz. Tek taraflı avantaj sağlayan bir bug değil. Duvarın içine atmış olsanız yerdiniz. Artı 1 Eksi
1 183844 Kilopat Katılım 7 Eylül 2017 Mesajlar 447 Çözümler 3 3 Ağustos 2022 #3 Yemezsiniz. Bence o bug bile sayılmaz. TP atılan yerlerden birisi. Artı 0 Eksi
Emperor4231 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 7.727 Makaleler 1 Çözümler 114 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri HP OMEN 30L, RTX 3060, Ryzen 5 5600X, HyperX 3200Mhz CL22 16GB Dual Kit Cinsiyet Erkek Meslek Kılınç Makina Tarım Sanayi'de çalışıyor 3 Ağustos 2022 #4 Yüksek ihtimalle yemezsiniz çünkü gözüken bir yerdesiniz ve Jett'te oraya çıkabiliyor. Artı 0 Eksi
Châi Hectopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 852 Çözümler 28 3 Ağustos 2022 #5 Rekabete Dayalı'da yapmadığın sürece problem yok ayrıca oyun açığını oyunu akışını bozmak için kullanmıyorsan. Artı 0 Eksi
Rekabete Dayalı'da yapmadığın sürece problem yok ayrıca oyun açığını oyunu akışını bozmak için kullanmıyorsan.
S Skytraz Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 439 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #6 Châi dedi: Rekabete dayalı'da yapmadığın sürece problem yok. Genişletmek için tıkla... Alakası yok tplenebiliyorsa neden yasaklanma sebebi olsun ki? Artı 0 Eksi
Châi dedi: Rekabete dayalı'da yapmadığın sürece problem yok. Genişletmek için tıkla... Alakası yok tplenebiliyorsa neden yasaklanma sebebi olsun ki?
KS KS TheNoblesT.R Hectopat Katılım 24 Ağustos 2020 Mesajlar 686 Çözümler 2 3 Ağustos 2022 #7 Rekabetçi. Châi dedi: Rekabete dayalı'da yapmadığın sürece problem yok ayrıca oyun açığını oyunu akışını bozmak için kullanmıyorsan. Genişletmek için tıkla... Abetçide yaptım karşı takım ban yersin diyordu bizim takım beni savunuyordu arada kaldım :d Artı 0 Eksi
Rekabetçi. Châi dedi: Rekabete dayalı'da yapmadığın sürece problem yok ayrıca oyun açığını oyunu akışını bozmak için kullanmıyorsan. Genişletmek için tıkla... Abetçide yaptım karşı takım ban yersin diyordu bizim takım beni savunuyordu arada kaldım :d
Châi Hectopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 852 Çözümler 28 3 Ağustos 2022 #8 Skytraz dedi: Alakası yok tplenebiliyorsa neden yasaklanma sebebi olsun ki? Genişletmek için tıkla... Bu bir oyun açığı oyuncu bunu istediği şekilde kullanabilir fakat riski azaltmak için rekabetçide yapmamak en mantıklısı sanırım arkadaş ban sebebi olup olmadığını öğrenmek istemiş benim fikrim risk almamaktan yana. Artı 0 Eksi
Skytraz dedi: Alakası yok tplenebiliyorsa neden yasaklanma sebebi olsun ki? Genişletmek için tıkla... Bu bir oyun açığı oyuncu bunu istediği şekilde kullanabilir fakat riski azaltmak için rekabetçide yapmamak en mantıklısı sanırım arkadaş ban sebebi olup olmadığını öğrenmek istemiş benim fikrim risk almamaktan yana.
S Skytraz Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 439 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #9 TheNoblesT.R dedi: Rekabetçi. Abetçide yaptım karşı takım ban yersin diyordu bizim takım beni savunuyordu arada kaldım :d Genişletmek için tıkla... Hani gözükmeyen bir yere girip adamlara vurabilsen neyse o yukarısı çok net görünüyor. Artı 0 Eksi
TheNoblesT.R dedi: Rekabetçi. Abetçide yaptım karşı takım ban yersin diyordu bizim takım beni savunuyordu arada kaldım :d Genişletmek için tıkla... Hani gözükmeyen bir yere girip adamlara vurabilsen neyse o yukarısı çok net görünüyor.