micheal owen Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.481 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #11 Eforotti dedi: Ama bıçağı var. Yanlış hatırlamıyorsam özel setlerdeki parçalar tek tek alınmaz. Genişletmek için tıkla... Yok hocam alınıyorda siz yine phantom alın 5 vandal gereksiz.
Eforotti dedi: Ama bıçağı var. Yanlış hatırlamıyorsam özel setlerdeki parçalar tek tek alınmaz. Genişletmek için tıkla... Yok hocam alınıyorda siz yine phantom alın 5 vandal gereksiz.
crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.811 Çözümler 55 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #12 Eforotti dedi: Ama bıçağı var. Yanlış hatırlamıyorsam özel setlerdeki parçalar tek tek alınmaz. Genişletmek için tıkla... Champions setini ayrı ayrı alabiliyorsun dostum. micheal owen dedi: Yok hocam alınıyorda siz yine phantom alın 5 vandal gereksiz. Genişletmek için tıkla... Hocam vandallarda da bp varsa alabilir. Hem Vandal olup alsa bile hesap değerleniyor.
Eforotti dedi: Ama bıçağı var. Yanlış hatırlamıyorsam özel setlerdeki parçalar tek tek alınmaz. Genişletmek için tıkla... Champions setini ayrı ayrı alabiliyorsun dostum. micheal owen dedi: Yok hocam alınıyorda siz yine phantom alın 5 vandal gereksiz. Genişletmek için tıkla... Hocam vandallarda da bp varsa alabilir. Hem Vandal olup alsa bile hesap değerleniyor.
Eforotti Decapat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 356 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #13 micheal owen dedi: Yok hocam alınıyorda siz yine phantom alın 5 vandal gereksiz. Genişletmek için tıkla... Peki oni phantomun sesinin normal phantom olması sizce kötü mü?
micheal owen dedi: Yok hocam alınıyorda siz yine phantom alın 5 vandal gereksiz. Genişletmek için tıkla... Peki oni phantomun sesinin normal phantom olması sizce kötü mü?
alpyigit1 Hectopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 556 Çözümler 6 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600X Asus RTX 3060 TI TUF Gaming OC Asus TUF GAMING B550-PLUS G.Skill Trident Z Neo RGB 16 GB (2x8) 3600 MHz DDR4 Cooler Master MWE 750W 80+ Bronze Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 Cooler Master Masterbox TD500 Samsung 500GB 980 NVMe M.2 SSD Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #14 Valorant skini almayın 1-2 yıl sonra dönüp baya pişman oluyorsunuz harcadığınız paraya.
micheal owen Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.481 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #15 Eforotti dedi: Peki oni phantomun sesinin normal phantom olması sizce kötü mü? Genişletmek için tıkla... Hocam skin kült bir skin o fiyata bana oni yerine alınabilecek skin sayın desem anca 1 2 tane sayabilirsiniz. bence sorun değil.
Eforotti dedi: Peki oni phantomun sesinin normal phantom olması sizce kötü mü? Genişletmek için tıkla... Hocam skin kült bir skin o fiyata bana oni yerine alınabilecek skin sayın desem anca 1 2 tane sayabilirsiniz. bence sorun değil.