uykucuspyro Femtopat Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #1 Merhaba, mağazama bugün İyon Phantom düştü iki skini de seviyorum. Hangisini alıp almamam konusunda kararsız kaldım. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Şubat 2021
Merhaba, mağazama bugün İyon Phantom düştü iki skini de seviyorum. Hangisini alıp almamam konusunda kararsız kaldım.
Merthella Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2020 Mesajlar 2.392 Makaleler 2 Çözümler 6 18 Şubat 2021 #2 uykucuspyro dedi: Merhaba, mağazama bugün iyon Phantom düştü iki skini de seviyorum. Hangisini alıp almamam konusunda kararsız kaldım. Genişletmek için tıkla... Vuruş hissiyatı iyon da bir tık ağır farkedilmiyecek kadar ben olsam oni alırım.
uykucuspyro dedi: Merhaba, mağazama bugün iyon Phantom düştü iki skini de seviyorum. Hangisini alıp almamam konusunda kararsız kaldım. Genişletmek için tıkla... Vuruş hissiyatı iyon da bir tık ağır farkedilmiyecek kadar ben olsam oni alırım.
TT_Yavuz Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 1.257 Çözümler 3 18 Şubat 2021 #3 Bence iyon daha iyi ama senin seçimin.