K kaa1n Centipat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #1 Ayarlardan bir şey değiştireceğim zaman otomatik Tab tuşuna basıyor ve sorun sadece Valorant'a var. Başka klavye bağlayıp da denedim ve bir şey değişmedi. Oyunu silip yükledim ve sonuç değişmedi.
Ayarlardan bir şey değiştireceğim zaman otomatik Tab tuşuna basıyor ve sorun sadece Valorant'a var. Başka klavye bağlayıp da denedim ve bir şey değişmedi. Oyunu silip yükledim ve sonuç değişmedi.
maynıng yapan adam Centipat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.872 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Temmuz 2021 #2 Oyun klavye ayarlarını sıfırlayın. Artı 0 Eksi
KS KS K kaa1n Centipat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #3 maynıng yapan adam dedi: Oyun klavye ayarlarını sıfırlayın. Genişletmek için tıkla... Sıfırladım sorun devam ediyor. Artı 0 Eksi
maynıng yapan adam dedi: Oyun klavye ayarlarını sıfırlayın. Genişletmek için tıkla... Sıfırladım sorun devam ediyor.
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 15.928 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #4 Dediğinizden tam bir şey anlamadım videoya çekip YouTube'a yükleyip o videonun linkini atar mısınız? Artı 0 Eksi
KS KS K kaa1n Centipat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #5 Silinen üye dedi: Dediğinizden tam bir şey anlamadım videoya çekip YouTube'a yükleyip o videonun linkini atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Dediğinizden tam bir şey anlamadım videoya çekip YouTube'a yükleyip o videonun linkini atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 15.928 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2021 #6 kaa1n dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Destek ekibine mail atın olmaz ise Revo uninstallar ile Valorant'ı tamamen silin bir daha yükleyin. Artı 0 Eksi
kaa1n dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Destek ekibine mail atın olmaz ise Revo uninstallar ile Valorant'ı tamamen silin bir daha yükleyin.
H harvester58 Femtopat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2023 #7 Bende de o sorun var çözebildin mi acaba? Hiçbir yerde çözümü yok. PC'ye bağlı oyun kumandasını çıkarınca düzeldi. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Şubat 2023 Artı 0 Eksi
Bende de o sorun var çözebildin mi acaba? Hiçbir yerde çözümü yok. PC'ye bağlı oyun kumandasını çıkarınca düzeldi.