EYOKR4L Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2024 #1 Valorant'ı uzun zamandır oynamıyordum yükledim açınca bu hatayla karşılaştım.
KeuqS Femtopat Katılım 3 Aralık 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2024 #2 Çözünürlük hatası bildiğim kadarıyla alt+enter yaparak pencere moduna alabilir o modda çözünürlüğü düzeltebilirsin ben böyle çözmüştüm.
Çözünürlük hatası bildiğim kadarıyla alt+enter yaparak pencere moduna alabilir o modda çözünürlüğü düzeltebilirsin ben böyle çözmüştüm.
EYOKR4L Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2024 #3 KeuqS dedi: Çözünürlük hatası bildiğim kadarıyla alt+enter yaparak pencere moduna alabilir o modda çözünürlüğü düzeltebilirsin ben böyle çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... Ekran direk kilitlenip siyah ekran verdi denedim ama olmadı.
KeuqS dedi: Çözünürlük hatası bildiğim kadarıyla alt+enter yaparak pencere moduna alabilir o modda çözünürlüğü düzeltebilirsin ben böyle çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... Ekran direk kilitlenip siyah ekran verdi denedim ama olmadı.