F Franksama Femtopat Katılım 4 Nisan 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #1 Merhaba arkadaşlar. Valorant oynarken "Out of Memory" hatası alıyorum. Ekran kartım Nvidia Mx130. ( 2 ekran kartı var ama sanırım oyunlarda Nvidia kullanılıyor, diğeri İntel). Bunu nasıl düzeltebilirim? Bu arada oyunlarda fps düşmesi vs. olmuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Nisan 2023
Merhaba arkadaşlar. Valorant oynarken "Out of Memory" hatası alıyorum. Ekran kartım Nvidia Mx130. ( 2 ekran kartı var ama sanırım oyunlarda Nvidia kullanılıyor, diğeri İntel). Bunu nasıl düzeltebilirim? Bu arada oyunlarda fps düşmesi vs. olmuyor.
Çözüm 5 5 565148 18 Nisan 2023 Franksama dedi: Tam olarak anlamadım nasıl yapacağımı. Youtubeda vs. video var ML acaba anlatan? Bu konularda bilgisizim. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Franksama dedi: Tam olarak anlamadım nasıl yapacağımı. Youtubeda vs. video var ML acaba anlatan? Bu konularda bilgisizim. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
EkmekArasıRam Decipat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 2.374 Makaleler 15 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri 1 adet ekmek. 5-6 Tane ram. Cinsiyet Erkek Meslek Freelancer 17 Nisan 2023 #2 Sisteminin tamamını belirtir misin? Muhtemelen sistem yetersiz geliyor. Artı 0 Eksi
KS KS F Franksama Femtopat Katılım 4 Nisan 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2023 #3 EkmekArasıRam dedi: Sisteminin tamamını belirtir misin? Muhtemelen sistem yetersiz geliyor. Genişletmek için tıkla... 8Gb ddr3 ram. İntel Corei7 7.nesil Mx130 ekran kartı+ İntel ( tam bilmiyorum hangisi) 500gb ssd + 250gb hdd. Başka bir şey belirtmem gerekli mi? Artı 0 Eksi
EkmekArasıRam dedi: Sisteminin tamamını belirtir misin? Muhtemelen sistem yetersiz geliyor. Genişletmek için tıkla... 8Gb ddr3 ram. İntel Corei7 7.nesil Mx130 ekran kartı+ İntel ( tam bilmiyorum hangisi) 500gb ssd + 250gb hdd. Başka bir şey belirtmem gerekli mi?
5 565148 Decapat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 643 Çözümler 8 17 Nisan 2023 #4 Franksama dedi: 8 GB DDR3 RAM. Intel corei7 7.nesil MX130 ekran kartı+ Intel ( tam bilmiyorum hangisi) 500GB SSD + 250GB HDD. Başka bir şey belirtmem gerekli mi? Genişletmek için tıkla... Ayar yapmazsanız eğer Windows'un kararına bırakılan seçilir grafik ayarları > dosya seçden Valorant'ın dosyalarındaki tüm .exe uzantılı dosyaları seçip yüksek performansa alın. Artı 0 Eksi
Franksama dedi: 8 GB DDR3 RAM. Intel corei7 7.nesil MX130 ekran kartı+ Intel ( tam bilmiyorum hangisi) 500GB SSD + 250GB HDD. Başka bir şey belirtmem gerekli mi? Genişletmek için tıkla... Ayar yapmazsanız eğer Windows'un kararına bırakılan seçilir grafik ayarları > dosya seçden Valorant'ın dosyalarındaki tüm .exe uzantılı dosyaları seçip yüksek performansa alın.
KS KS F Franksama Femtopat Katılım 4 Nisan 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2023 #5 565148 dedi: Ayar yapmazsanız eğer Windows'un kararına bırakılan seçilir grafik ayarları > dosya seçden Valorant'ın dosyalarındaki tüm .exe uzantılı dosyaları seçip yüksek performansa alın. Genişletmek için tıkla... Tam olarak anlamadım nasıl yapacağımı. Youtubeda vs. video var ml acaba anlatan? Bu konularda bilgisizim Artı 0 Eksi
565148 dedi: Ayar yapmazsanız eğer Windows'un kararına bırakılan seçilir grafik ayarları > dosya seçden Valorant'ın dosyalarındaki tüm .exe uzantılı dosyaları seçip yüksek performansa alın. Genişletmek için tıkla... Tam olarak anlamadım nasıl yapacağımı. Youtubeda vs. video var ml acaba anlatan? Bu konularda bilgisizim
5 565148 Decapat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 643 Çözümler 8 18 Nisan 2023 #6 Franksama dedi: Tam olarak anlamadım nasıl yapacağımı. Youtubeda vs. video var ML acaba anlatan? Bu konularda bilgisizim. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
Franksama dedi: Tam olarak anlamadım nasıl yapacağımı. Youtubeda vs. video var ML acaba anlatan? Bu konularda bilgisizim. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS F Franksama Femtopat Katılım 4 Nisan 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2023 #7 565148 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim düzeldi Artı 0 Eksi
565148 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim düzeldi