Hamleyn Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 506 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #1 Öncelikle merhaba, Valorant'a giricektim fakat şöyle bir kata ile karşılaştım (Oyna düğmesine tıklanmıyor). Yardımcı olursanız sevinirim. Dosya Ekleri valo hata.png 893,2 KB · Görüntüleme: 171
Öncelikle merhaba, Valorant'a giricektim fakat şöyle bir kata ile karşılaştım (Oyna düğmesine tıklanmıyor). Yardımcı olursanız sevinirim.
T The Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.746 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 7 Şubat 2023 #2 Restart atınca düzeliyor genellikle. Onun dışında Vanguard'ı silip tekrar yükleyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
KemalTintas Femtopat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #3 Bilgisayarı yeniden başlat düzelir. Artı 0 Eksi
KS KS Hamleyn Hectopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 506 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #4 The Prodigy dedi: Restart atınca düzeliyor genellikle. Onun dışında Vanguard'ı silip tekrar yükleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam ikisini de denedim oyunu silip tekrar yükleyeceğim. KemalTintas dedi: Bilgisayarı yeniden başlat düzelir. Genişletmek için tıkla... Hocam sildim oyunu daha bir daha yükleyeceğim. KemalTintas dedi: Bilgisayarı yeniden başlat düzelir. Genişletmek için tıkla... Denedim onu da zaten. Son düzenleme: 7 Şubat 2023 Artı 0 Eksi
The Prodigy dedi: Restart atınca düzeliyor genellikle. Onun dışında Vanguard'ı silip tekrar yükleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam ikisini de denedim oyunu silip tekrar yükleyeceğim. KemalTintas dedi: Bilgisayarı yeniden başlat düzelir. Genişletmek için tıkla... Hocam sildim oyunu daha bir daha yükleyeceğim. KemalTintas dedi: Bilgisayarı yeniden başlat düzelir. Genişletmek için tıkla... Denedim onu da zaten.
500 KİLO NASUS MAİN Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Antebin Hamamları CEO 7 Şubat 2023 #5 Aynı sorunu bende yaşamıştım silip tekrar yükleyince düzelmişti. Artı 0 Eksi