Valorant oynamak için fare önerisi

Bütçe
450
Sabre Pro alabilirsiniz o zaman. Bu arada sabre Pro'nun gerçek hali çok çok daha güzel. Kullandıkları stok fotoğraflar bayağı leş.

Alacağım haftaya ama 40-50 TL fazla ödeyeceğim ne yazıki Trendyol gibi gel al yapabileceğim yer var mı bilmiyorum.

Çok beleş fare.

Yok ben bunu alacağım.

Bu

Bir arkadaşımız Razer Viper yazmış ama hangi Viper? Viper 8KHz mi yoksa Viper Mini? Onu açıklarsa sevinirim. Öneri olarak @Kiznaiver ve @JakerT4'ün önerdiklerine bakın.

Profilimde Corsair Sabre Pro için gereken firmware.bin dosyası mevcut.

Kocaman 450 yazıyor görmedin galiba.

Merhaba ben Valorant oynamak için mouse istiyorum bütçem 450 TL.

Bende Logitech G203 var memnunum 8000 DPI'a kadar çıkabiliyorsun indirimdeyken 400'e almıştım şimdi 420-450 civari

Bende Logitech G203 var memnunum 8000 DPI'a kadar çıkabiliyorsun indirimdeyken 400'e almıştım şimdi 420-450 civari
Berbat ve sorunlu. Önermiyorum. Sırf DPI yüzünden alınmaz o fare. Corsair Sabre Pro onu ikiye üçe katlar.

Berbat ve sorunlu. Önermiyorum. Sırf DPI yüzünden alınmaz o fare. Corsair Sabre Pro onu ikiye üçe katlar.

Bende var nasıl bir sorun var bende anlayamadım o mouse ile 10-15 kill alıyorum A101 ofis faresi ile 45-50 kill (3 yıllık Logitech M185 kullanımından dolayı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…